< Tilbage

Rose, Maria, Bourani og Dollar Girl til landsstævne i Esbjerg. 23-01-2023 - 11:35

Vores 2 dygtige ryttere Maria Falkner Hansen og Rose Marie Bang Henriksen havde taget turen til landsstævne i Esbjerg for at få stævnerutine og dygtiggøre sig. 

 

Vi har ikke tidligere været til stævne her, men lad det endeligt være sagt:

Alt spillede og alle var vanvittigt hjælpsomme og imødekommende. Sikken en dejlig kultur, der er skabt på dette store ridecenter. 

Vores 8 årige Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) gik 2 Prix St. George og 1 MA1. Den smukke velgående hoppe var så fuld af energi og gå på mod, at det kostede lidt på lydighed og lidt ekstra spjæt og hop. Det var flotte ture med mange højdepunkter og vi tænker, at det høje energi niveau kommer os til hjælp når sværhedsgraden øges. Vi er med rette meget stolte af det flotte uddannelsearbejde Maria Falkner Hansen har lagt i den talentfulde hoppe. 

 

Se søndagens ridt HER: 

 

Rose Marie havde taget den 11 årige hingst Bourani (Bordeaux x Don Davidorf x Sandro Hit) med til Esbjerg. Her startede de i Prix st. George og i Intermedierre I. Det var første gang, at parret prøvede kræfter på dette niveau og det flotte ridt blev bedømt med 68.4%, så det var en storsmilende Rose Marie der red ud af banen. 

 

Se Intermedierre I HER og HER

 

 

 

< Tilbage