< Tilbage

Når man sælger en stjerne til en stjerne.08-02-2023 - 10:55

For 9 år siden købte vi et helt enestående godt hoppeføl på eliteauktionen i Vechta. Hendes navn var Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant) og med hele 3 Grand Prix hingste i lige linje og trukket på en af de absolut bedste hoppefamilier i Tyskland, så var forventningerne store til hendes fremtid. 

 

Hun er trukket på Ewald Grotelüschen`s eftertragtede Elfenblume stamme. På billedet fra eliteskuet i Rastede står Ewald med hopperne Elfenliebe og Elfenperle (De Niro x Florencio x Sion). Hoppen Elfenperle blev i 2022 mor til hingsteføllet It`s Me (Ibiza), som blev solgt på eliteauktionen i Vechta for euro 154.000.

Da hun blev 3 år gammel blev hun redet til og vi fremviste den særdeles velgående hoppe til rideprøve i Oldenburg Verband. Her aflagde hun en af årets bedste rideprøver.  Hun blev udtaget til eliteskuet i Rastede, hvor hun blev oprangeret i den prestigefyldte Brilliantring. Hun fik bl.a 10 i ridelighed, 9.5 i galop, 9 i trav og 8 i skridt. Hun blev ligeledes kåret i Dansk Varmblod hvor hun  ligeledes opnåede en række 9 taller. 

 

Planerne var store for hendes sportslige fremtid, samtidigt med at vi håbede på, at avle topføl på hende vis embryo transfer. 

 

Vi nåede, at avle et hingsteføl efter Vitalis født i 2019 HP Viard, samt året efter 2 hoppeføl HP Elfentraum (Fürstenball) og HP Elfenvita (Vitalis), hvorefter vi med stor sorg mistede hende til tarmslyng. 

 

HP Viard er nu blevet 4 år. Han er tilredet i efteråret 2022 og vi arbejder med ham et par gange om ugen. Vi har altid løbende mange forespørgsler på kvalitetsungheste og derfor postede vi en langside i trav og en i galop på vores facebook og instagram profil. Vi fik på denne baggrund mange henvendelser fra hele verden og flere af dem fra ryttere på Grand Prix niveau. Gode råd var dyre og vi tænkte, at det måske var en hest for Catrine Laudrup Dufour, som i vores øjne er en af verdens absolut dygtigste ryttere. 

 

Vi sendte Catrine en SMS og havde hende i røret med det samme. Hun kom dagen efter og her en uge senere står HP Viard i hendes stald. 

 

Vi er SÅ taknemmelige over, at sådan en hest er kommet i en stald med et fantastisk manegement og alle muligheder for at udvikle sig til den absolutte top. 

 

Heldigvis har vi hans 2 søstre og en anden 3 års hoppe fra samme linje i stalden. På hans helsøster venter vi 3 føl via embryo transfer efter Total Hope og 2 x Fürstenball. Hans søster (Fürstenball) venter embryo føl efter Vivaldon. Den 3. hoppe Elfengold (Viva Gold x De Niro x Sion) venter 2 føl efter Total Hope. 

 

Vi kan slet ikke vente med at se Cathrine Laudrup Dufour på ryggen af HP Viard og glæder os til at byde dem velkommen til vores åbne hus den 8. april. 

 

Se HP Viard som føl HER:

Se HP Elfenliebe HER:

 

< Tilbage