< Tilbage

HP Vanderbilt udtaget til sadelkåring i Oldenburg Verband. 16-02-2023 - 14:54

Den smukke og velgående HP Vanderbilt er født i vores stald og er trukket direkte på Fürstenballs hoppelinje. Der knytter sig en rigtig dejlig historie til hans mor Magic Moon S. 

 

Martin Sierverding (søn af Martha og George) havde taget en fridag for at følge forbesigtigelsen og han var så stolt af den unge hingst og gav udtryk for, at dette var så flot i hans forældres ånd. 

For mange år siden købte vi Fürstenball som føl af hans tyske avlere Martha og Georg Sieverding. Der knyttede sig et dejligt venskab imellem den tyske avlerfamilie og os og efterhånden, som de mange flotte oplevelser i Fürstenballs karriere bandt os tættere sammen opstod der også et stort ønske om at kunne købe nogle kvalitetshopper fra familien. 

 

Vi købte den smukke Magnolia (Sir Donnerhall), som er søster til Fürstenball. Hun blev efterfølgende statspræmieret og udtaget til eliteskuet i Rastede. Hun har i dag status som elitehoppe. 

 

Fürstenballs mor Maradonna (Donnerhall) har en helsøster Maradita. På hende avlede familien nogle meget succesfulde afkom efter Sandro Hit, heriblandt Sieger Hit og Silver Black, der begge konkurrede på internationalt Grand Prix niveau. En helsøster til disse kårede hingste fik et meget smukt sort hoppeføl efter hollandske Desperado. Hun blev kaldt Magic Moon S og aflagde en af årgangens bedste rideprøver og blev efterfølgende oprangeret som årgangen 2. bedste hoppe til eliteskuet i Rastede. 

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at fra jeg så hende der - så startede jeg med at spørge til hende, hver gang jeg mødte familien - det hedder vist at plage. 

 

Skæbnen ville, at Georg Sieverding blev alvorligt syg og efter et langt sygdomsforløb mistede familien ham. Da Magic Moon S var hans drømme hoppe besluttede familien, at hvis hun skulle sælges, så skulle det være til mig. 

 

Der gik ikke lang tid førend hun stod i vores stald og Maria Falkner Hansen startede med at ride hende. Hun havde på dette tidspunkt haft 2 føl efter Sir Donnerhall og Blue Hors Farrel. Maria og Magic Moon S har en lang række sejre og placeringer op til MB2. 

 

Vi har lavet 3 embryo føl efter henholdsvis Vitalis, For Romance og Foundation. Med termin i 2023 er hun selv drægtig med For Romance igen. 

 

Se Magic Moon S HER:

 

Se HP Vandrbilt og hans bror HP For Magic (For Romance) HER:

 

Se HP Vanderbilt til forbesigtigelsen HER: 

 

< Tilbage