< Tilbage

Når man binder en rød sløjfe om en fantastisk søndag. 06-03-2023 - 12:55

Søndag gik turen til Helsinge Rideklub, hvor vi havde heste til start i LA1, MB0, Prix st. George og Intermedierre I. 

 

Det har for vores heste altid været en lidt krævende opgave at gå i disse omgivelser. Dels er der ikke så meget plads i opvarmningsridehuset og i det store ridehus, er der masser at kigge på. Sagt på hestesprog - masser af spøgelser. Det er god og vigtig træning. 

 

Vi møder altid stor hjælpsomhed og imødekommenhed i denne engagerede klub og det er en stor fornøjelse at starte stævner her. 

Maria startede vores 5 årige hingst MSJ Q (Quentensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall) i LA1. Han var rigtig fin på opvarmningen, men bakkede af i ridehuset i det ene hjørne, hvor alle spring er stablet op. Det koster, men heldigvis var der også masser af fine ting og ridtet blev bedømt til 72.963%, som rakte til en flot rød sløjfe. 

 

Se ridtet HER: 

 

Den bedårende HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) gik MB0 og det fine ridt blev bedømt til 72.051% og en fin rød sløjfe. 

 

Se ridtet HER: 

 

Den 8 årige tophoppe Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) gik en lidt spændt tur i Prix st. George og ridtet blev bedømt til 70% og det rakte til en 2. plads. 

 

Se ridtet HER: 

 

Rose red sin anden Intermedierre I på Bourani (Bordeaux x Don Davidorf x Sandro Hit). Den improsante hingst var flot på opgaven og ridtet blev bedømt til 73.684% og en flot placering som nr. 1. 

 

Se ridtet HER: 

 

Så vi kunne køre hjem efter en lang og vellykket stævnedag. Tak til hele team HPhorses for at det kunne lade sig gøre. 

< Tilbage