< Tilbage

Hoftanz kastreret for at kunne hellige sig en sportskarriere.25-08-2015 - 19:47

Vores 11 årige Hoftanz e. Hiss Highness x Rotspon x Weltmeyer, der er uddannet til Grand Prix special niveau under berider Michael Søgaard blev idag kasteret.

Hoftanz var som 4 års i træning hos familien Westendarp i Tyskland, hvor Johannes Westendarp vandt en kvalifikation til Bundeschampionatet i Hagen.

 

I Danmark har han gået finale i dressurchampionater som 5 og 6 års. 

 

Berider Michael Søgaard har været meget succesfuld under hingstens dressuruddannelse og dette resulterede i deltagelse i DM på Broholm i 2014 og i 2015. Derudover vandt ekvipagen det jyske mesterskab i efteråret 2014. 

 

Hingsten har haft en forbilledlig sportskarriere, men har lidt meget under, at være voldsomt hingstet når han deltog i stævner og til shows. Dette har påvirket hans trivsel samt til tider skabt farlige situationer for ham selv og hans omgivelser.

 

Vi har derfor valgt i samarbejde med hingstestaionen Paul Schockemouhle at producere frostsæd, samtidigt med at han siden starten af juli måned har været redet af norske Isabel Bache.

 

Dette samarbejde har fungeret fremragende og vi har derfor valgt at lade Hoftanz blive i Tyskland for en sportslig karriere.

 

Se Hoftanz under Michael Søgaard til vores åbne hus i april 2015 her:

< Tilbage