< Tilbage

2 første pladser, 2 kvalifikationer til mellemrunden og Dollar Girl udtaget til Falsterbo. 20-06-2022 - 14:26

Det har været en travl weekend med succesfulde starter. 

 

Maria Falkner Hansen var til start til landsstævnet i Ringsted Sports Rideklub. Her var det 4 års og 7 års kvalifikationerne, der var i fokus. 

 

Til distriktsstævnet i Vallensbæk var Maria og Rose Marie Bang Henriksen til start i henholdsvis MA1 og Prix st. George og vandt begge klasser. 

 

I 4 års klassen var det den nykårede Oldenburger Mainpremium hoppe Lorna Caledonis (Vitalis x Royal Dance x Ramino), der var til start. Hun bærer fornemme gener, idet hendes mor er søster til Sandro Hit, Diamond Hit og Royal Hit. Ydermere er Lorna Caldonia helsøster til den kårede hingts Vital Hit, samt halvsøster til den succesfulde Grand Prix hest Supermario. Hun gik en tur til 79.2% og er således videre til mellemrunden. 

 

Se ridtet HER: 

 

Den 7 årige elite- og statspr. hoppe Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) gik en fejlfri tur i 7 års kvalifikationen og ridtet blev honoreret med 75.813%. 

 

Ydermere er ekvipagen udtaget til start i Falsterbo til Scandinavian Open.

 

Se ridtet HER: 

 

Søndagen bød på start på Vallensbæk Ridecenter. 

 

I MA1 gik vores 8 årige hingst Damon Gold OLD en flot tur til 74,028 og en førsteplads med mange flotte højdepunkter. 

 

Se ridtet HER:

 

I dagens Prix st. George klasse fik Rose Marie Bang Henriksen sin debut på den 10 årige hingst Bourani med et ridt til 73.421% og en førsteplads. 

 

Se ridtet HER: 

 

For at alt dette kunne lade sig gøre, så har vores 2 dygtige og helt uundværlige medarbejdere Julie Borgtoft Vesterløkke og Stephanie Adstofte bundet det hele sammen ved at være på 24-7 og køre, holde og gøre heste klar <3

 

Så det var nogle stolte, dygtige og trætte piger, der gik i seng søndag aften. 

< Tilbage