< Tilbage

Fejende flot Aachen debut til Total Hope OLD og Isabel Freese.02-07-2022 - 08:42

Det har været nogle spændende dage og Isabel Freese og hele team Total Hope OLD har forberedt sig og glædet sig. Alene at blive inviteret har været en stor ære og en anerkendelse af de flotte resultater ekvipagen allerede har opnået. 

Stævnet i Aachen er verdens største ridestævne og de imponerende omgivelser er i sig selv en stor mundfuld for den stævne urutinerede Total Hope OLD.

 

Den første klasse var Grand Prix CDI4* og her fik parret en flot tur. En løs hest på omvarmningen gav ukoncentration i etterserien, men ellers et program, der flød godt med mange højdepunkter. Det blev bedømt til 75% og en fornem 4. plads i selskab med nogle af verdens dygtigste ryttere. 

 

I Grand Prix Specialen lagde parret stærkt ud og lå på 80% efter halvdelen af ridtet. Desværre opstod der efterfølgende en række misforståelser imellem hest og rytter hvilket gav nogle store fejl og de endte med en bedømmelse på 69%

 

Det var en både skuffet og ked af det Isabel der red fra stadion. Vi glæder os over, at flere af verdens bedste ryttere efterfølgende har rost hende så¨meget og udtrykt stor begejstring for ekvipagen. Det betyder meget og giver også mod til den videre rejse. 

 

Vi er så stolte over den fornemme uddannelsesrejde parret er på og er helt sikre på, at med mere rutine kommer de høje procenter og fejlfri ridt. 

 

Når man er så flittig og dedikeret som Isabel og hendes team, så er skuffelsen naturligvis stor, når det ikke klapper. Vi er sikre på, at jo mere man øver sig jo bedre resultater får man. 

 

Vi glæder os til VM i Herning og hepper herfra og til de rider ud af banen igen.

 

Se ridtet HER:

< Tilbage