< Tilbage

Når teamwork er dreamwork. 05-09-2022 - 10:36

Når en dejlig og succesfuld weekend går på held, så flyver tankerne og taknemmeligheden over vores team, som vi i daglig tale kalder familien HPhorses.

Opgaverne bliver altid løst på højeste niveau og vi er beriget med mennesker omkring os, som både tager ansvar og som tænker opgaverne i en helhed. 

Uden dette var det på ingen måder muligt, at få hverdagenes mangeartede opgaver løst. 

I weekenden var vi til landsstævne i Vallensbæk og det blev med flotte resultater. 

 

Maria Falkner Hansen var til start på vores Damon Gold OLD (Damon Hill x Fürst Romancier x Weihegold). Han har været ude af stævnesammenhæng i en længere periode p.g.a. en lille skade. Nu er han fuldstændigt i orden og vi glæder os til at se ekvipagen udvikle sig. Talent har han til overflod og Maria elsker at ride ham. Det blev til en sejr i MA1. 

 

Se ridtet HER: 

 

Rose Marie har haft hænderne fulde med sit bryllup og istandsættelse af hendes og Lukas`s nye hus. Der har derfor ikke været så meget overskud til at holde fokus på ridningen, men det kommer der nu. Det blev til en fejlfri tur i MA1 på skønne Bourani (Bordeaux x Don Davidorf x Sandro Hit), som dog savnede lidt energi. De blev honoreret med en fin 2. plads. Bourani er dygtigt uddannet af norske Isabel Freese og er en rigtig guttermand at have med i byen. 

 

Se ridtet HER:

 

Søndag startede ekvipagen i Prix st. Georg og her blev der redet mere til. Ridtet blev bedømt til 72.061% og en fin 1. plads. Dejligt med 2 gode ture, som giver mod og lyst til nye stævnestarter. 

 

Se ridtet HER: 

 

 

< Tilbage