< Tilbage

Når man har det bedste team afsted til stævne i Frederiksværk Rideklub. 15-09-2022 - 10:17

Det er altid en stor glæde at komme her, hilse på gode venner, ryttere og avlere. 

 

I denne weekend var der også 2 heste til start, som er avlet og solgt fra HPhorses. 

 

Så fantastiske dage med god sport og dygtig ridning. 

Vores flittige rytter Maria Falkner Hansen var til start i lørdagens 1. klasse en LA1 med den 5 årige HP Viva Gold (Vitalis x Damon Hill x Fürst Romancier). Han har holdt en længere stævnepause, men gik til opgaven med god energi og overskud. Ridtet blev honoreret med 72.4% og en fornem 2. plads. 

 

Se ridtet HER: 

 

I 4 års klassen havde vi fornøjelsen af at gense HP Le Soleil (Le Vivaldi x Sir Donnerhall) som sidste år blev solgt til familien Rasmussen som sporthest for deres 15 årige datter. Han fik bl.a beskrivelsen "en stor flot hest med 3 gode gangarter" Det er en stor mundfuld for en ung pige, at skulle ride op imod de mange voksne og proffessionelle ryttere, men vi syntes, at det var et skønt gensyn og glæder os til at følge dem. 

 

Vi havde vores powerball MSJ Q af en 4 års hingst til start ligeledes i 4 års klassen. Han er fra naturen udstyret med 3 fremragende gangarter, hvor især skridten er meget stor. Han fik til sin kåring 9 for skridt og er henover sommeren blevet trænet af tyske Oliver Oelrich, som har været meget begejstret. Vi har hentet ham hjem fra hingstestationen for en måned siden og Maria er ved at finde godt ind til ham. Han gik et flot program og opførte sig eksemplarisk. Han fik bl.a 8.8 i ridelighed og 8.6 i både trav og galop. Desværre blev han lidt uklar i takten i skridten, hvilket udløste 5.5 og en kapasitetskarakter på 7. Lige præcist nok til at han ikke gik videre. Total Hope havde som ung den samme udfordring med en enorm skridt og med dygtig træning er der kommet godt styr på den og vi er sikre på, at også MSJ Q vil inkassere mange flotte sløjfer fremadrettet. 

 

Se ridtet HER: 

 

I 5 års klassen havde vi de 2 hjemmeavlede HP Viva Gold (vitalis x Damon Hill x Fürst Romancier) og HP Summer Breeze (For Romance II x Fürstenball x Friedensfürst) med. 

Begge heste gik pæne programmer. HP Viva Gold spændte lidt op i skridten, hvilket lige præcist udvirkede at han ikke gik videre. HP Summer Breeze fik pæne karakterer med højdepunktet i traven og er videre. 

 

Se HP Viva Gold HER: 

 

Se HP Summer Breeze HER: 

 

I 5 års klassen var det også et vidunderligt gensyn med HP Finest Hour (Fürstenball x Sandro Hit), som sidste år blev solgt til Cecilie Stengelshøj Madsen. Han er på mange måder et familieprojekt og det er så hyggeligt, at hilse på den skønne hesteinteresserede familie. Han er en utroligt smuk hest, som er udstyret med 3 gode gangarter. Han er i en super god udvikling og vi nyder at følge med i de mange hyggelige opslag, som Cecilie laver. 

 

I 7 års klassen havde vi vores ædelsten Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) med. Hun er søster til MSJ Q. Hun har det fornemmeste generalieblad både i avl, sport og kåring. Hun er allerede tildelt elitestatus, Er oprangeret i den prestigefyldte brilliantring til eliteskuet i Rastede. Placeret til Bundeschampionatet, placeret som vicechampionesse til Oldenburger Landeschampionatet. Hun har ligeledes deltaget i dressurchampionatsfinalerne som, 4, 5 og 6 års. Desværre har hun holdt skadesfri i 2.5 måned efter et spark på folden. Nu er hun frisk igen, men har ikke helt den styrke som er nødvendig for at gå 7 års programmet. Heldigvis er hun udstyret med 3 fremragende gangarter og med flotte karakterer for dem endte hun på 74,24%. Nu er der lidt tid til mellemrunden og vi tænker, at den vil hjælpe hende til at genvinde hendes gode form. 

 

Se Best of Mount st. John OLD HER: 

 

Endnu engang stod vores højt værdsatte Stephanie Adstofte klar fra morgen til aften i hele weekenden og bandt det hele sammen. Uden vores gode medarbejdere var alt dette ikke muligt. 

 

 

< Tilbage