< Tilbage

Succesrige dage på Heslegård Sportsrideklub. 26-09-2022 - 10:18

Heslegård Sportsrideklub er en af de steder, som vi holder meget af, at komme til start med vores heste.

 

Altid er der rigtigt gode forhold for hestene og alt er så velorganiseret. Man bliver mødt med et smil og tingene spiller på bedste måde. 

I weekenden havde Maria Flakner Hansen hele 5 af vores heste til start og det resulterede i nogle flotte resultater. 

 

I 4 års klassen havde vi hoppen Lorna Caledonie (Vitalis x Royal Dance) til start. Hun er en stor betydelig hoppe, som endnu mangler noget styrke. Til gengæld er hun udstyret med 3 gode gangarter og talent og ridelighed. Hendes ridt blev bedømt til 84% og hun er videre til finalen. 

Se Lorna Caledonia HER: 

 

I 5 års mellemrunden havde vi HP Summer Breeze (For Romance II x Fürstenball) til start. Desværre var hun slet ikke sig selv og vi får hende tjekket af vores dyrlæge og giver hende fri for en periode. 

 

I 7 års klassen havde vi de 2 elitehopper Dollar Girl (De Niro x San Amour) og Best of Mount st.John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux) til start. 7 års finaleprogrammet er en stor mundfuld for de unge hopper. Dollar Girl gik et flot program med noget uro i 4èr serien, men ellers flød det fint. For Best of Mount st. John OLD gik der kludder i changementerne og det trak helt naturligt hele bedømmelsen ned. Hun er 1. reserve til finalen. 

 

Dollar Girl er videre til finalen på Blue Hors. Se ridtet HER: 

 

Vores kårede hingst Damon Gold (Damon Hill x Fürst Romancier) debuterede i Prix st. George og vandt klassen med det flotte ridt. 

 

Se ridtet HER: 

< Tilbage