< Tilbage

Succesfuldt stævne i Hvalsø med en HP horses hest som vinder af MA1 og 2 heste videre til mellemrunden.09-06-2014 - 12:27

Dressurfestivalen i Hvalsø er altid et populært samlingspunkt for de mange dressurinteresserede og ikke mindst avlere på Sjælland. Det er her, at årets første championatskvalifikationer løber af staben og dette trække særligt mange tilskuere til.

Berider Michael Søgaard debuterede vores 7 årige Daytona i både MA1 og i Prix st. George. En stor mundfuld for så ung en hest, men opgaven blev klaret med en sejr i MA1 og et resultat på godt 63% i Prix st. George.

 

Vi have 3 heste med til championatsfinalerne i henholdsvis 4, 5 og 6 års.

 

Vores 4 årige Feuerball e. Fürstenball/Akcent I var noget på tæerne i skridten men fik bl.a. 8,6 i trav og 8,4 i galop og samlet nok til at gå videre. Vi træner skridt frem til mellemrunden;-)

 

Vores 5 årige hingst Winehouse havde om lørdagen gået et flot program i LA1 med en score på 77,8%, så vi havde store forventninger. Desværre var den megen uro, de mange hopper for stor en mundfuld for den unge hingst, som både skulle brøle, vende rundt og iøvrigt havde meget svært ved at bevare koncentrationen. Heldigvis har en en chance mere og vil give ham mere rutine inden næste gang.

 

Den 6 årige Emperadora e. Sir Donnerhall/Feiner Stern er også en levende dame og klarede både trav og galopprogrammet fornuftigt, men skridten bar desværre også præg af omgvelserne. Hun blev bl.a. belønnet med 9,2 i trav og en samlet score på 8,1.  Se ridtet med Emperadora HER.

< Tilbage