< Tilbage

5 stjernet Fürstenball Festival. 25-07-2014 - 07:52

Den 8-årige stempelhingst Fürstenball har sat sit helt klare præg på Oldenburger Verbands eliteskue i Rastede som far til intet mindre end 5 ud af de 13 brillantringshopper – heraf både nr. 1 og 2!

 

Det er Fürstenballs anden følårgang, og hans første store årgang, der i 2014 er tre år og brillerer på Europas kåringspladser. Ved Oldenburger Verbands eliteskue i Rastede stod hingsten som far til årets bedste og årets anden bedste hoppe – i alt fem brillantringshopper.

Årets hoppe er den ekstemt velfungerende Fünf Sterne e. Fürstenball / Rubin-Royal, der også besidder årgangens bedste afprøvningsresultat. Anden bedste hoppe i årgangen blev Amelie e. Fürstenball / Sandro Hit, der ligeledes har aflagt en af årgangens bedste hoppeprøver.

De frem Fürstenballdøtre i brillantringen fremstod meget ensartede i en i særklasse moderne og sporty type og med rummelige, kraftfulde, taktfaste og fremfor alt smidige bevægelser.

Desuden talte brillantringens også den meget tætbeslægtede Margueritte, der er efter Fürst Romancier og Fürstenballs halvsøster Magnolia e. Sir Donnerhall I. De fem brillantringshopper efter Fürstenball er:

 

1a        Fünf Sterne              e. Fürstenball / Rubin-Royal

1b        Amelie                       e. Fürstenball / Sandro Hit

1e        Fame W                     e. Fürstenball / Lauries Crusador xx

1g        Fiscarya                      e. Fürstenball / His Highness

1i         Fürstenqueen         e. Fürstenball / Jazzman

 

Fürstenball selv har en hel unik samling af vindertitler som fløjhingst, materialprøvevinder, Hauptprämiesieger og Bundeschampion lige som han er dobbelt UVM-finalist og vinder af VTV-prisen som årets dressurhingst i Oldenburgerforbundet. Han er desuden far til fløjhingstene Follow Me og Fürsten-Look og i alt 20 kårede hingste af sine første to årgange. Helt sensationelt ligger Fürstenball som 8-års på en delt tredjeplads i det tyske avlsindeks for dressurhingste.

 

 

 

< Tilbage