< Tilbage

4 års kvalifikationen i Frederiksværk var en enorm succes for Fürstenball afkom.17-08-2014 - 08:18

Ikke mindre end 6 afkom efter Fürstenball stod på startlisten i Frederiksværk ud af 32 startende. De 4 endte i placeringerne herunder på 1. og 2. pladsen. 

Dette er den første lille årgang efter Fürstenball i Danmark og hvilken en. Indtil dato har han 9 afkom videre til mellemrunden og heraf langt de fleste som topplacerede i kvalifikationenerne.

 

På føste pladsen i Frederiksværk havde vi den underskønne Fredensdals Fountain - kåret hingst e. Fürstenball/Stedinger fra Mikala Bagges gedigne hoppestamme - opdrættet af Linda Falensten/Martin Strande og ikke mindst superflot manegeret af MIKRI a/s.

 

På andenpladsen havde vi nogle af mine meget trofaste avlere nemlig Sippekildegård v. Erik Jensen og Mette Villumsen med Soulsister e. Fürstenball/Rosentanz. En yndig hoppe med 3 gode gangarter.

 

På 4. pladsen havde vi Penny Lane e. Fürstenball/Sandro Hit og opdrættet af os. Penny Lane blev som føl udtaget til elitefølauktionen men Bente Demuth og Arne Nielsen var lynhurtige og købte hende på staldgangen. Siden da købte de også hendes mor og det er meget berigende, at de 2 dygtige og rutinerede avlere har så meget glæde af og succes med heste fra HPhorses. Penny Lane har derudover gået en fremragende rideprøve og endte som 2. bedste hoppe til sin stationsafprøvning og er kåret i RDH. 

< Tilbage