< Tilbage

HP Thunderbird og HP Vincello til kåring i Oldenburg Verband. 16-11-2021 - 14:25

Det er med stor stolthed og sommerfugle i maven vi torsdag morgen tager plads ved den hyggelige udendørs bane, hvor de 2 årige hingsteaspiranter vises frem på fast bund. 

 

Vores 2 unghingste er begge født på stutteriet og er efter vores egne hingste og hopper. Så de er begge et resultat af vores avlsstrategi og vi er så stolte over, at de indtil videre har præsenteret sig fra deres absolut bedste side. 

Det er altid en spændende rejse fra den første tanke og overvejelse om hingstevalg til hopperne. 

 

Vores hopper er alle fra særdeles velkonsoliderede hoppestammer med høj kvalitet, præstationer på højeste niveau og som vi har avlet med igennem mange år. 

 

På vores elite- og statspræmiehoppe Magnolia (Sir Donnerhall x Donnerhall x Clasikker) valgte vi at bruge Total Hope. Hun er en ultra ædel hoppe, der avler god størrelse og type. Hun er søster til Fürstenball og hoppestammen er kendt for en perlerække af højt kårede hingste og hopper. 

 

Resultatet blev et smukt mørkebrunt hingsteføl med stjerne, snip og 4 sokker. Han blev døbt HP Thunderbird. 

 

Se ham som føl HER: 

 

Se ham til forbesigtigelsen HER:

 

På vores elite- og statspræmierede hoppe A la Fasine (Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) brugte vi Vitalis. Hun er ultraædel og går med en enorm bagbensauktion. Hun har allerede en kåret søn efter Vitalis, som ejes af Helgstrand dressage. Hoppestammen er iblandt de bedste i Tyskland og hendes mor Fasine er bl.a. årets hoppe i Oldenburg Verband, Bundeschampionatsvinder samt dyreste auktionshest til PSI auktionen med et hammerslag på 1.300.000 euro. 

 

HP Vincello er en særdeles velgående brun hingst. 

 

Se ham som føl HER: 

 

Se ham til forbesigtigelsen HER:

< Tilbage