< Tilbage

Skønne dage til kåring i Oldenburg Verband. 21-11-2021 - 10:53

Det var med stor spænding, at vi tog turen til Tyskland. Det er altid en stor glæde at gense vores vidunderlige hingste på hingstestationen hos Paul Schockemöhle. Isabel Freese er en fantastisk dygtig og sympatisk rytter og det er altid en stor glæde, at se hende ride hingstene. 

Total Hope og Vivaldon er begge i en fornem udvikling og en nydelse at se. 

Vores 2 unge hingste HP Thunderbird og HP Vincello var begge udtaget til kåring og har begge været i arbejde på hingstestationen igennem de seneste uger. 

 

Som med alle unge dyr, så er timingen super vigtig og med vores 2 dejlige unghiongste så klappede det ikke helt som vi havde håbet. 

Den smukke Total Hope søn HP Thunderbird, som er trukket direkte på Fürstenballs hoppelinje var gået meget i vækst og var vokset 3  cm. fra forbesigtigelsen. Han var øm i kroppen og samtidigt var han gået igang med at skifte tænder, så han var slet ikke tilpas i munden. Han vil nu få en fremtid som sportshest og vi glæder til at give ham en velfortjent pause.

 

Den super velgående Vitalis søn HP Vincello opnåede kåring og blev solgt på den efterfølgende auktion til IB Berger Sportshorses. Thomas Berger er meget begejstret for Vitalis og de ejer bl.a. hannoveraner præmiehingsten Von und Zu. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke med den talentfude og velgående hingst. 

 

Se HP Thunderbird HER:

 

Se HP Vincello HER:

 

< Tilbage