< Tilbage

Når man rækker imod stjernerne og ser et stjerneskud. 19-12-2021 - 17:52

Vi gjorde det - Total Hope og Isabel Freese vandt suverænt Louisdor Price med 77.54%.

Sikken et team med super groomen Christin Geeske, træner Holga Finken, som har trænet Isabel i mere end 20 år og med suveræn opbakning fra Paul Schockemöhle, Joseph Klaphage og Christoph Hinkel. 

Utrætteligt har Isabel og Christin gjort det ypperste for, at Total Hope har været i super form til trods for hans travle liv som en højt efterspurgt avlshingst. 

Helt fra begyndelsen havde vi et rigtigt godt øje til Total Hope, da han 3 år gammel stillede i Sverige. Denne betagelse blev bare større og større og da Total Hope var 5 år gammel fik vi muligheden for at købe halvdelen. En mulighed vi er dybt taknemmelige for og som er den vildeste rejse. 

 

Han har vundet i Falsterbo som 5 års. Vundet bronzemedalje i Ermelo som 7 års. Vundet Nurnberger Burgpokal som 7 års, Vundet kort Grand Prix som 8 års og nu 9 år gammel vundet Louisdor Price med et fremragende resulat på 77.54%

 

Han går i sin mor Weihegold OLD`s fodspor og næste mål er nu at komme til start i Herning til sommer til Verdensmesterskabet. 

 

Tilbage er der kun at sige TAK til Total Hope, Isabel, Christin, Holga, Paul, Klappi, Christoph, Christine og alle de gode mennesker, der har gjort dette muligt <3

 

Nyd det flotte vinderridt HER:

 

 

 

 

 

< Tilbage