< Tilbage

Endnu en stor hæder til Total Hope OLD19-02-2022 - 07:10

Total Hope er født i Tyskland på Gestüt Lewitz, som ejes og drives af Paul Schockemöhle. Ejeren af Weihegold OLD tyske Christine Arns-Krogmann havde lavet en aftale med stutteriet om at lave 2 embryos på hendes vidunderlige Weihegold OLD (Don Schufro x Sandro Hit x Figaro) med Totilas. Det var således 2 af verdens bedste dressurheste, hvis gener blev forenet i de 2 embryos. 

Der blev året efter født et hingste- og et hoppeføl. Hoppeføllet Weiheglück blev efterfølgende solgt på eliteauktion til en køber fra Finland. 

 

Hingsteføllet Total Hope blev på Lewitz indtil han var 3 år gammel. 

 

Paul Schockemöhle havde indgået aftale om, at han havde avlsrettighederne på det svenske tidligere statsstutteri Flyinge og det var netop her, at Total Hope startede sin avlskarriere. 

 

Det svenske kåringssystem består af en rideprøve, som strækker sig over 3 dage. Her var det tyske Heiko Klausing, der flot fremviste Total Hope og han fik efterfølgende topkarakterer af de danske testryttere.

 

Under svenske Pernilla Andrë Hokfeldt vandt han bl.a. 5 års dressurchampionatet, samt 6 års klassen til Scandinavian Open i Falsterbo. Ekvipagen kvalificerede sig til deltagelse i UVM, hvor det blev til en fornem finaleplads. 

 

Samtidigt hermed var han igennem de 3 år han var udstationeret på Flyinge samlet den mest benyttede hingst i Sverige.

 

Hans mere end 300 afkom skaber allerede nu fremragende resultater under rytter og mange af dem er højt kårede. Han har bl.a. en kåret hingst Oneofakind OM 1430 og en meget stor procentdel af hans afkom har aflagt prøve på højeste niveau.

 

På denne baggrund er han udnævnt til "Årets Utmanerhingst" i dressur, hvilket bedst kan oversættes til årets dressurhingst. 

 

Næste store opgave for Total Hope OLD bliver hans første internationale start i Herning i marts  måned, hvor han starter Grand Prix og Grand Prix Special under hans faste rytter Isabel Freese. 

 

< Tilbage