< Tilbage

Når man har diamenter i stalden og flid og talent går op i en højere enhed. 28-03-2022 - 10:11

Vores strategi fra opstarten af HPhorses var at avle på hopper af topkvalitet og fra nogle af Europas absolut bedste hoppefamilier. 

 

Vi har målrettet opkøbt føl på bl.a. elite auktionerne i Oldenburg Verband og i Hannoveraner Verband. Derudover har vi via vores internationale netværk ligeledes haft mulighed for at købe føl af top kvalitet. 

I weekenden viste denne strategi virkeligt sit værd. Vores højt værdsatte rytter Maria Falkner Hansen var til start på Heslegård Ridecenter på de 7 årige hopper Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall)  og Doillar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall). 

 

Begge hopperne har trods deres unge alder status som elite hopper i det tyske Oldenburg Verband. 

 

Best of Mount st. John OLD er indkøbt som embryo af engelske Emma Jane Blundell fra Englands førende varmblodsstutteri Mount St. John. Hun er derfor født i Danmark. 

 

Hun er trukket på vel nok Tysklands bedste hoppe familie, idet hendes mormor er mor til en lang række kårede hingste, 2 x årets hoppe, Bundeschampionatsvinder, Grand Prix heste m.m. Familien tæller bl.a For Romance I og II, Feinrich, Fasine, Fürstin Gesine m.m. 

 

Hendes bror MSJ Q (Quentensprung) er netop færdigkåret i Dansk Varmblod. 

 

Hun blev til sin kåring oprangeret i den prestigefyldte brilliantring, blev vicechampionesse til Oldenburger Landeschampionatet, placeret som nr. 5 til Bundeschampionatet. I Danmark har hun deltaget i championatsfinalerne som 4. og 6. års. 

 

Hun fik i 2021 via embryotransfer 2 hingsteføl efter Vitalis. Det ene HP Vinho Verde var dyreste føl på Helgstrand/Schockemöhles elitefølauktion. 

 

I 2022 venter vi ligeledes 2 embryo føl efter Vitalis. 

 

Hun har en lang række flotte placeringer på M niveau og målet er i 2022 at kvalificere hende til 7 års championatet på MA niveau. 

 

Hun er dygtigt redet og uddannet af Maria Falkner Hansen. 

 

Dollar Girl blev indkøbt som føl på elitefølauktionen i Hannoveraner Verband. 

 

Hun kommer fra en meget stærk hoppefamilie med mange top sportsheste, samt Grand Prix heste som bl.a Heslegårds Louis. 

 

Hun var vinder af sin hoppekåring i tyske Höven, deltager i det prestigefyldte Herwart Von Der Decken Show og blev oprangeret i den sidste endring iblandt årgangens 5 bedste hopper. 

 

Hun fik som 5 års føl efter Fürstenball, som er solgt til Norge. Dette føl fik guldmedalje af det tyske Hannoveraner Verband og blev udnævnt til hingste emne. 

 

I 2021 fik hun 2 føl efter Fürstenball og et føl efter Totilas.  I 2022 venter vi et Vitalis føl på hende. 

 

Hun var deltager i championatsfinalen på Blue Hors som 4 års og har allerede nu en lang række sejre og placeringer op til og med MB2 niveau. 

 

Målet i 2022 er ligeledes at deltage i championatsfinalen for 7 års heste på Blue Hors. 

 

I lørdagens MB0 blev hopperne henholdsvis nr. 1 og 2. 

 

Se Best of Mount st. John OLD HER: 

 

Se Dollar Girl HER: 

 

I søndagens MB2 vandt Dollar Girl sin debut med 74. 474%. Se ridtet HER: 

 

Det var en dejlig weekend. 

 

< Tilbage