< Tilbage

En symfoni af guld, elite- og præmieføl. 26-06-2021 - 11:48

Vores folingssæson har budt på lange nætter og tonsvis af overvågning. Det har været det hele og mere til værd!

Samtlige føl er tildelt guldmedale, elite- eller premium award i deres tyske forbund.  

Når vi endeligt kan tage imod føllene er det mange timers drømme, planlægning og håb der forløses - det føles som at pakke en længe ventet og højt ønsket gave ud. 

Dette år tager vi imod hele 15 føl og de er alle af en fuldstændigt fremragende kvalitet. Det er svært at vælge enkelte favoritter, men som udgangspunkt skal hoppeføllene blive her med mindre de kan matches med en toprytter/avler. Vi har henvendelser fra flere udenlandske topryttere og tiden må vise hvad det vil bringe. 

På hingstesiden har vi udvalgt et par af føllene som fremtidige hingsteemner og de er som udgangspunkt heller ikke til salg. 

Men tøv ikke med at kontakte os, hvis dit hjerte falder for et af de mange andre tophingsteføl i vores kollektion. 

Der er bedømt 10 føl og de sidste 5 er født efter afholdelsen af følskuet.

 

Her vil vi præsentere dem efter alder:

 

HP Valpadiso (Vitalis x Bonds x San Amour) er tildelt guldmedalje i det tyske Hannoveraner Verband. Hans mor Be My Beauty Queen var årets føl i tyske Lienen på tværs af alle avlsforbund. Hun er oprangeret som årgangen 3. bedste hoppe til Herwardt von der Decken show i Verden. 

 

HP Top Dollar (Totilas x De Niro x San Amour) er tildelt premium award i Oldenburg Verband. Hendes mor Dollar Girl er Hannoveraner Mainpremium mare og placeret i den sidste endring til Herwardt von der Decken show i Verden. Hun har deltaget i finalen til 4 års championatet på Blue Hors og har netop vundet sin første MB klasse. 

Se Top Dollar HER:

 

HP Valeo (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux) er tildelt premium award i Oldenburg Verband. Hans mor Best of Mount st. John er Oldenburger  Mainpremium, brilliantringshoppe, placeret i det tyske Bundeschampionat, finaledeltager i 4 og 5 års dressurchampionatet i Danmark. Hendes bror MSJ Q er kåret hingst. Hendes mor er søster til bl.a. Fasine, For Romance I og II, Feinrich m.m.

Se HP Valeo HER:

 

HP For Magic (For Romance x Desperado x Sandro Hit) er tildelt elite premium award og betegnelsen hengstanwarter i Oldenburg Verband. Hans mor Magic Moon S er Oldenburger Mainpremium og er oprangeret som reservesieger til eliteskuet i Rastede. Hun konkurrerer nu på MB niveau. 

Se HP For Magic HER:

 

HP Tourmaline (Totilas x Apache x Fürst Romancier)  er tildelt elitepremium award. Hendes mor A la Fasine er Oldenburger Mainpremium hoppe og elitehoppe. Hendes mor Fasine er helsøster til For Romance I og II, og var årets hoppe, bundeschampionatsvinder samt solgt på PSI auktion for euro 1.300 mill. 

Se Tourmaline HER:

 

HP Vinho Verde (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux) er tildelt premium award i Oldenburg Verband. Hans mor Best of Mount st. John er Oldenburger  Mainpremium, brilliantringshoppe, placeret i det tyske Bundeschampionat, finaledeltager i 4 og 5 års dressurchampionatet i Danmark. Hendes bror MSJ Q er kåret hingst. Hendes mor er søster til bl.a. Fasine, For Romance I og II, Feinrich m.m.

Se HP Vinho Verde HER:

 

HP Gloriuos Gold (Glamourdale x Damon Hill x Fürst Romancier) er tildelt premium award. Hans mor HP Damiana er elite hoppe og helsøster til vores kårede hingst Damon Gold OLD. Hendes mor Fürstin Weihe er ligeledes elitehoppe og brilliantringshoppe 1D. Hendes mormor er Weihegold OLD. 

Se HP Glorious Gold HER:

 

HP Fancy (Fürstenball x De Niro x San Amour) er tildelt premium award i Oldenburg Verband. Hendes mor Dollar Girl er Hannoveraner Mainpremium mare og placeret i den sidste endring til Herwardt von der Decken show i Verden. Hun har deltaget i finalen til 4 års championatet på Blue Hors og har netop vundet sin første MB klasse. 

Se HP Fancy HER:

 

HP Tiana (Totilas x Vitalis x Damon Hill) er tildelt elite premium award. Hendes mor HP Vanilla Gold er tildelt Oldenburger Mainpremium. Hendes  mormor HP Damiana er elitehoppe og helsøster til vores kårede hingst Damon Gold OLD. Længere ude har vi Fürstin Weihe - ligeledes elitehoppe og brilliantringshoppe 1D og endeligt Weihegold OLD. 

Se HP Tiana HER:

 

HP Toffee (Total Hope x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) var for ung til at blive bedømt, men han rejste store forventninger med sine store smidige gangarter og smukke type. Hans mor er elite- og brilliantringshoppe, hans mormor er ligeledes elite og statspræmie hoppe og søster til stempelhingsten Fürstenball. 

 

Se HP Toffee HER: 

 

Derudover har vi fået føllene:

HP Total Dàmour (Totilas x Sir Donnerhall x Donnerhall) - hingsteføl  

HP Mashmellow (Total Hope x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) - hoppeføl

HP First Lady (Fürstenball x Bonds x San Amour) - hoppeføl

HP Vincent (Vitalis x Florencio x Rubinstein) - hingsteføl 

HP Freeman (Fürstenball x De Niro x San Amour) - hingsteføl

< Tilbage