< Tilbage

Når hjemmegjort er velgjort.12-10-2021 - 10:52

Vores 2 hingste HP Thunderbird og HP Vincello er resultatet af vores avlsstrategi - nemlig at avle med de bedste hopper og hingste. Når så både hopper og hingste er en del af vores avlsprogram, så er vi både stolte og taknemmelige. 

 

De er født her på stutteriet og klargjort til forbesigtigelsen af vores dygtige team bestående af Stephanie Adstofte, Maria Falkner Hansen og Julie Vesterløkke Borgtoft.

Begge hingste blev fremvist for avlsledelsen i Oldenburg Verband lørdag den 9. oktober og blev begge udtaget til kåring.

 

HP Thunderbird (Total Hope x Sir Donnerhall x Donnerhall) er trukket på el.st.pr. hoppen Magnolia. Hun er søster til verdenshingsten Fürstenball OLD og hoppestammen repræsennterer en perlerække af internationale sportsheste, kårede hingste og tophopper. 

 

Se HP Thunderbird HER:

 

HP Vincello (Vitalis x Apache x Fürst Romancier) er trukket på el. st. pr. hoppen A la Fasine. Hun bærer fornemt dressurblod og er trukket på velnok Tysklands bedste hoppefamilie. Hans helbror HP Valentino ejet af Helgstrand Dressage og er kåret i Oldenburg Verband og Dansk Varmblod. Hans mormor er årets hoppe, Bundeschampionatsvinder samt auktions highlight på PSI auktionen (1.300.000 euro) Fasine. Hun er bl.a. helsøster til For Romance.

 

Se HP Vincello HER:

 

Vi krydser fingre for et succesfuldt kåringsforløb.

 

  

< Tilbage