< Tilbage

4 HPhorses heste deltog i championatsfinalerne på Blue Hors. 17-10-2021 - 09:03

Det er altid et af årets højdepunkter når det lykkedes, at kvalificere nogle af de unge heste til deltagelse i dressurchampionaterne på Blue Hors imellem Danmarks allerbedste unge dressurheste. 

 

I år var championaterne med deltagelse af hele 4 HPhorses heste. 

Med erkendelsen af, at det ikke har været et optimalt udgangspunkt at bruge en væsentlig del af sommerens forberedelse med reproduktion og ophold hos vores reprodyrlæger, så er vi ganske tilfredse med resultatet. 

 

Det er en utroligt flot oplevelse, at kunne få lov til at ride i de imponerende omgivelser på Blue Hors og en fantastisk god læring for hestene. 

 

Den 4 årige HP Summer Breeze (For Romance II x Fürstenball x Friedensfürst) er en stor, elegant og noget ufærdig hoppe. Hun mangler en del styrke og hun blev meget forstyrret af, at tilskuerne gik rundt på pladserne selv om de unge heste gik deres program. Vi syntes, at hun klarede opgaven flot og at det er super træning for fremtiden. 

 

Se HP Summer Breeze HER:

 

Den 4 årige HP Viva Gold (Vitalis x Damon Hill x Fûrst Romancier) er også en stor velgående hest, der stadigt mangler noget styrke. Han reagerede meget på de imponerende omgivelser og fik ikke vist sine kvaliteter. Vi føler os overbevist om, at turen har været god uddannelse for den dejlge hest og glæder os til fremtiden med ham. 

 

Se HP Viva Gold HER:

 

Den 5 årige HP Grace (Grey Flannel x Damon Hill x Fürst Romancier) blev solgt som 3 års til stutteri Erica ved Billund, hvor hun fungerer som avlshoppe via embryo transfer og som ridehest for Mia Lykke Ravn. Hun leverede et par solige programmer og præsenterede sig flot med sin store ridelighed og gode gangarter. 

 

Se HP Grace HER:

 

Vores 6 årige øjesten Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) er en hoppe med 3 fremragende gangarter og på trods af den manglende forberedelse tog hun turen flot. Vi glæder os til, at hun bliver sikker i sine changementer og opnår noget mere styrke. Vi tænker, at hun også er med til næste år og så sidder tingene forhåbentligt lige i skabet. 

 

Se Best of Mount st. John OLD HER:

< Tilbage