< Tilbage

HPhorses hestene dansede i Frederiksværk. 16-09-2020 - 14:36

Lørdagen og søndagens stævne i Frederiksværk Rideklub bød på travlhed og flotte ture med de unge heste. Det er en vigtig del af deres uddannelsesrejse og bidrager til at skabe ro og tillid også i situationer, hvor de kan føle sig pressede. 

I lørdagens MB0 var myreflittige Maria Falkner Hansen til start på Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall). Hoppen er ikke så rutineret og reagerede på de spændende omgivelser på Frederiksværks Rideklubs smukke udendørs bane. 

 

Ridtet blev bedømt til 69,615% og kan ses HER: 

 

Maria startede ligeledes den 6 årige MSJ Cashmere (Charmeur x Totilas x Dacaprio) og parret havde en fantastisk  flot tur, der blev bedømt til 73.974%

 

Dette rakte til en placering som nr. 1 i det stærke felt. Se ridtet HER: 

 

Rose Marie startede sin elegante Fürstenball datter HP Tiramisu både lørdag og søndag. Særligt ridtet søndag lykkedes rigtigt godt. Det blev bedømt til 76.6%

 

Se ridtet HER:

 

I søndagens championatsklasser havde vi den 4 årige HP Versaille (Vivaldi x Sandro Hit x Akcent II) til start. Den store velgående hest gik en flot tur, men det kniber lidt med at bære de store bevægelser. Det er vi sikre på, at tiden løser. Ridtet blev bedømt til 77% og en placering som nr. 7.

 

Se ridtet HER: 

 

I 5 års klassen havde vores yndige Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) en flot tur og ridtet blev bedømt til 87% og en placering som nr. 2. 

 

Se ridtet HER: 

 

Dejligt, at de mange timers hårdt arbejde giver flotte resultater når det gælder. 

 

< Tilbage