< Tilbage

Når man har en juvel i stalden. 25-10-2020 - 10:27

Vi har mange og vidunderlige heste i stalden. En af dem, som er ganske særlig for os er den kulsorte hoppe Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall). Født og opdrættet af tysker Georg Sieverding, som også er opdrætter af vores hjertehingst Fürstenball OLD:

Vi mødte den underskønne hoppe første gang til eliteskuet i det tyske Oldenburg Verband i den smukke slotspark i Rastede. Hun havde aflagt en af årgangens bedste rideprøver og skinnede og strålede i det fornemme hold af årgangens allerbedste hopper. Ved den endelig oprangering i den prestigefyldte brilliantring, blev hun en fornem reservesieger.

Hun fik føl som 5 års og som 6 års i Tyskland og i efteråret 2018 kunne vi sætte kursen imod Danmark med den helt særlige hoppe i traileren.

Vi startede hendes ridemæssige uddannelse op igen i foråret 2019 og herfra er det gået forbilledligt. Den følsomme hoppe er utroligt lærenem og mester nu serier med 4. og 3. changementer, samt det indledende arbejde til piaf og passage. Vores dygtige rytter Maria Falkner Hansen skynder sig langsomt og hoppen har brug for styrke, som stille og roligt kommer dag for dag. Hun er netop påbegyndt arbejdet på kandar og det har været en stor glæde og ære, at det er Fürstnballs håndsyede kandar hun går med. Vi tror det giver lidt ekstra held og lykke.

I 2020 er hun via embryo transfer blevet mor til det prægtige hingsteføl HP Vanderbilt efter Vitalis og venter i 2021 føl efter For Romance. I går var hun til stævne i Slangerup-Lynge Rideklub og gik en flot tur til 76.795% Vi er så evigt taknemmelige for, at hun står i vores stald og sætter så stor pris på det dybe venskab med familien Sieverding.

 

Se ridtet HER

< Tilbage