< Tilbage

Med et hjerte af guld og et talent, der rækker til de største stjerner. 01-11-2020 - 10:37

Sådan en hingst er Total Hope OLD.

 

Som søn af 2 af verdenselitens igennem tiden største lysende stjerner Totilas og Weihegold OLD bærer den talentfulde 8 årige hingst de fornemmeste gener. 

 

Dem forvalter han på flotteste vis. 

 

Året 2020 har på alle måder været usædvanligt. På stævnesiden medfører den verdensomspændende Covid-19 panepedemi store begrænsninger. 

 

Total Hope har haft sin mest krævende bedækningssæson og han tappes fortsat et par gange om ugen, for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på frostsæd. 

 

Området, hvor hingstestationen ligger er et aktuelt højrisiko område og dette begrænser både lysten og mulighederne for hingstenes stævne aktivitet. 

 

Vores højt værdsatte rytter Isabel Freese har derfor fravalgt at ride kvalifikation til Lousidor Price med Total Hope i år. Han er i en særdeles god udvikling, hvilket han viste fredag aften ved at vinde endnu en Intermedierre II med +76% til det nationale stævne i Ankum, der ligger tæt på hingstestationen. 

 

Nu holder han en mere end velfortjent vinterferie og så glæder vi os til at se ekvipagen igen til foråret, hvor verden forhåbentligt er ved at vende tilbage til mere normale tilstande. 

 

Nyd Total Hope`s vinderridt HER:

 

 

< Tilbage