< Tilbage

Når hopperne er hjerteblod. 17-11-2020 - 13:54

Vores hjerter banker for at avle føl af allerhøjeste kvalitet og uden fremragende hopper bliver dette alene ved drømmen. Vi skeler ikke til avlsforbund når vi vælger avlsdyr, men træffer beslutningerne ud fra hvad vi syntes er fremragende individer og hvilke match i avlen, som vi tror på. 

Vores hopper er kåret i flere forbund, da dette giver stor valgfrihed for de købere, der vil investere i føllene. I år har vi f.eks solgt føl til Danmark, Norge, Tyskland og Canada.  

 

 

Vores hopper er naturligvis også kåret i Dansk Varmblod og i lørdags havde vi fornøjelsen af, at få bedømt 5 hopper for de 2 topkompetente dommere og medlemmer af avlsledelsen Claus Hansen og Johnny Sørensen. 

 

På grund af Covid 19 situationen var det alene vores hjælpere, der havde mulighed for at være til stede. 

 

Vi havde en skøn dag og var utroligt stolte over hopperne og den flotte form vores dygtige personale viste dem frem i. Det vil vi gerne dele med Jer. 

 

Til at mønstre hopperne havde vi som altid super god hjælp af Per Springborg, der altid tager opgaven dygtigt og med godt humør. 

 

Vores 2 treårige hopper Be My Beauty Queen (Bonds x San Amour x Sunny Boy) og HP Summer Breeze (For Romance II x Fürstenball x Friedensfürst) kommer fra tyske kåringer, hvor de begge blev oprangeret som årgangens 3. bedste hoppe i henholdsvis hannoveraner og Oldenburg Verband. 

 

Se HP Summer Breeze HER:

 

Heldigvis imponerede de også de danske dommere, som kaldte dem ekstravagante. De blev honoreret med meget flotte bedømmelser, som kan læses under hver enkelt hoppe under avlshopper. 

 

Vi venter i 2021 embryo føl efter hoppen Be My Beauty Queen med Fürstenball og Vitalis. 

 

Se Be My Beauty Queen HER:

 

Begge hopper er tiltænkt en sportlig karriere og vi glæder os så meget til at fremvise dem under rytter til næste år. 

 

Den 4 årige HP Mimosa (Dragon Hill x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) står med et fremragende hingsteføl efter Total Hope. Dette føl er solgt til Canada. Hoppen blev kåret i RDH med en fin beskrivelse. 

 

Den 7 årige A La Fasine er trukket på en af Tysklands absolut bedste hoppestammer og hendes mor er udover at være årets hoppe, bundeschampionatsvinder også søster til hingstene For Romance I og II, Feinrich, Don Romance m.fl. 

Den yndige og velgående hoppe er allerede mor til en kåret hingst og vi har afkom efter Bonds, Foundation og Vitalis. I 2021 venter hun føl efter Totilas. 

 

Se A la Fasine HER:

Hun fik også en fornem kåring, som vi er rigtigt stolte af. 

 

Den 8 årige Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) var reservesieger i Oldenburg Verband og konkurrerer nu meget succesfuldt under Maria Falkner Hansen på M niveau. Hendes mor er helsøster til 2 S heste i dressur, bl.a. Sieger Hit, der var fløjhingst i Dansk Varmblod og i Oldenburg Verband. Hendes mormor er helsøster til Fürstenballs mor. 

 

Hun har afkom efter Sir Donnerhall, Blue Hors Farrel, Vitalis og venter i 2021 føl efter For Romance. 

 

Hun opnåede ligeledes en meget fornem kåring i Dansk Varmblod. 

 

Se Magic Moon S HER: 

 

Tak til alle, der gjorde en stor forskel for at vi lykkedes med kåringen og især tak til Claus Hansen og Johnny Sørensen, der tog den lange tur og løste opgaven på højeste niveau.  

 

< Tilbage