< Tilbage

2020 blev et år med mange lyspunkter og hvor de vigtige ting, vil blive husket med stor taknemmelighed. 01-01-2021 - 19:11

Vi har netop lagt 2020 bag os og vi har valgt at have fokus på de oplevelser og indsatser, der har skabt værdi og stor glæde hos os. Det er heldigvis dem, der fylder og som vi vil tænke tilbage på med glæde og taknemmelighed. 

På den sportslige side har vi på trods af de få stævner haft succes med vores ungheste i bl.a. DRF`s kvalifikationer til dressurchampionatet. 

 

Den 5 årige Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) gik 2 kvalifikationer til henholdsvis 86.6 og 87%. 

 

Se Best of Mount st. John OLD HER: 

 

Den 6 årige Damon Gold OLD (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) gik 3 MB0 starter til henholdsvis 76.026, 80.6 og 80.897%

 

Se Damon Gold OLD HER:

 

Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) havde flotte starter og placeringer op til MB2 niveau. 

 

Se Magic Moon S HER: 

 

HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein)  havde flotte starter i MB0 og i MB1

 

Se HP Tiramisu HER:

 

På hoppekåringssiden havde vi den helt enorme store glæde, at vores i 3 generationer hjemmeavlede HP Summer Breeze (For Romance II x Fürstenball x Friedensfürst) blev 2. reservesieger i brilliantringen til det prestigefyldte elitehoppeskue i Oldenburg Verband. 

 

Se HP Summer Breeze HER: 

 

Be My Beauty Queen (Bonds x San Amour x Sunny Boy) blev i Hannoveraner Verband oprangeret som årgangens 3. bedste hoppe. 

 

Se Be My Beauty Queen HER:

 

De topkompetente Dansk Varmblod dommere Claus Hansen og Johnny Sørensen tog turen til os og kårede 5 af vores hopper med fornemme karakterer i Dansk Varmblod - tak for det. 

 

Vores hingste Fürstenball, Fürsten-Look og Vitalis er fortsat iblandt de allerbedste tyske hingste målt på afkom - som de eneste danskejede hingste. 

 

Total Hope og Isabel Freese startede og vandt 3 gange Intermedierre II på nationalt plan i Tyskland. De planlægger start i Grand Prix i 2021, samt hvis det bliver muligt ligeledes i store mesterskaber. 

 

Se Total Hope og Isabel Freese HER: 

 

Fürsten-Look sluttede året af med at vinde en fornem bronzemedalje til finalen i Nürnberger Burgpokal. 

 

Se Fürsten-Look og Isabel Freese HER: 

 

Vores samarbejde med Malene Munk - Eurohingstesæd har været frugtbart og til glæde for vores kunder. Vi kan med stolthed konstatere, at vores bedækningstal er gået op i 2020. 

 

For 1. gang har vi har føl til salg og har ligeledes haft flere føl udtaget til Helgstrand/Schockemöhles eliteauktioner, ligesom at vi havde 2 føl udtaget til Nordic International Sales. 

 

Føllene er solgt til Canada, Danmark, Norge og Tyskland. Derudover har vi solgt flere ungheste og rideheste til bl.a. Danmark, Norge og Tyskland. 

 

Selv indkøbte vi 2 top føl på elitefølauktionerne i Oldenburg Verband. Nemlig Elfengold (Elitär) Viva Gold x De Niro x Sion) og Be My Love (Bonds x San Amor x Dream of Love).

 

Se de 2 topføl HER:

 

Vi venter i 2021 16 føl, som er kommet til med hjælp fra dyrlæge Michael Sinding og Højelse Hestepraksis. 

 

Med assistance fra Vetembryo i Rødekro har dyrlæge Emma Lorenzen og team hjulpet os med 4 embryoner, der ligger i fryseren fra vores hopper Fürstin Weihe (Fürst Romancier x Don Schufro x Sandro Hit) (3 stk.) og A la Fasine (Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) (1 stk.) 

 

Vi oplever en helt enorm interesse fra udenlandske kunder omkring køb af føl og ungheste og ser meget forventningfuldt på fremtiden. 

 

Men der er ting, der betyder meget mere. Det er den helt enorme opbakning og det sammenhold vi oplever hos vores personale hos HPhorses. Ingen opgave har været for stor og de stiller op til hver en tid og til hvilken som opgave. Tak for Jer - det er en uvurderlig indstilling og som bidrager til, at vores heste altid passes på 1. klasse. 

 

Vores dyrlæger hos IkeyVet Kristian Ringkjær m.fl. står altid klar med sparring og assistance, ligesom vores beslagsmede løser opgaven på højeste niveau. 

 

Gode venner og familie spiller er også en betydelig rolle i vores fundament. Familien Springborg står altid klar med hjælp til stort som småt. Susanne Baarup stiller altid op og vi har stor fornøjelse af vores drøftelser om avl og sport. 

 

Så vi møder 2021 i en rigtig god form, med stalden fyldt af spændende kvalitetsheste og masser af spændende planer for fremtiden. 

 

Rigtigt godt nytår. 

 

 

 

< Tilbage