< Tilbage

MSJ Q udtaget til hingstekåring i Dansk Varmblod. 14-01-2021 - 12:36

Det var med stor glæde, at det på trods af de mange restiktioner kunne lade sig gøre, at gennemføre forbesigtigelserne som små hjemmebesøg og naturligvis med overholdelse af alle restiriktioner. 

 

 

 

 

Som føl indkøbte vi det lovende hingsteføl MSJ Q (Quantensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall)  ubeset hos Emma Jane Blundell fra Mount st. John i England. 

 

Det har vist sig, at være en meget klog beslutning, idet den unge hingst udvikler sig særdeles godt. 

 

I vores stald står allerede hans nu 6 år gamle søster Best of Mount st. John OLD efter Fürst Romancier. Denne prægtige hoppe er fornemt kåret og oprangeret i den prestigefyldte brilliantring til eliteskuet i Rastede. Iblandt de sportslige resultater er hun vicelandeschampionesse til Oldenburger Landeschampionat og 4. placeret til det tyske Bundeschampionat som 3 års. Som 4. års var hun første uplacerede til 4 års championatet afviklet af Dansk Rideforbund. Som 5 års har hun 3 sejre i LA1 med +77% samt har gået 2 kvalifikationer til 5 års championatet med henholdsvis 86.6 og 87%. 

 

Hans mor Best of All blev under Charlotte Dujardin nr. 2 i det engelske 4 års dressurchampionat og som 5 års blev hun udnævnt som bedste talent. Som 6 års har hun allerede flere sejre og placeringer på M niveau. 7 år gammel er hun placeret i Intermedierre I.


Hans mormor elitehoppen Gesina er bl.a. mor til fløjhingsten, Burgpokal finalist, VTV-dressurhingst og Grand Prix hingsten For Romance. Årets hoppe i Oldenburg Verband Fasine, der er Bundeschampionatsvinder og prisrekordholder med en salgspris på 1.300.000 euro på P.S.I auktionen. Derudover er hun mor til For Romance II, Fürstin Gesine, Feinrich. 


Hoppestammen betragtes af mange som Tysklands bedste og er kendetegnet med fremragende typer og stort sportspotentiale. 

 

Vi krydser fingre for, at han går hele vejen. 


Se MSJ Q i longearbejde HER: 

< Tilbage