< Tilbage

MSJ Q og Vivaldon kåret i Dansk Varmblod med flotte bedømmelser. 23-03-2021 - 15:02

På trods af de vanskelige omstændigheder lykkedes det Dansk Varmblod, at facilitere årets kåring som en hjemmekåring. Der er udvist en høj grad af fleksibiltet og imødekommenhed hele vejen rundt. 

 

Vi havde en rigtig fin oplevelse og der var sat god tid af til, at vi fik præsenteret vores hingst på bedste måde.  

 

Den 3 årige MSJ Q er indkøbt til HPhorses som føl og er trukket på vel nok Tysklands bedste hoppefamilie. Hans mor Best of All var sølvvinder til det engelske dressurchampionat og vinder af Intermedierre I som 7 års. Hun er søster til bl.a. For Romance I og II, Fasine, Feinrich, Fürstin Gesine, Don Romance. 

 

MSJ Q repræsenterer fornemt dressurblod med sin afstamning Quatensprung x Bordeaux x Sir Donnerhall. Han er forsynet med 3 smidige gangarter i den bedste ende af skalaen, samt et utroligt smukt udseende med x-faktor til overflod. 

 

Han er kåret med følgende karakterer: 

 

Krop: 8-8-8,5-8,5

Lemmer: 7-7

Bevægelse: 9-9-8

Helhed: 8

 

Se hans kåringsforløb HER: 

Se hans indsyning til 14 dages testen HER: 

 

Vores 6 årige hingst Vivaldon, som vi ejer i partnerskab med Paul Schockemöhle blev ligeledes kåret. Han har stået på Flyinge de første 3 år af sin avlskarriere og har som sådan alene gennemført afprøvning i det svenske avlsforbund. 

 

Dansk Varmblod har udvist stor imødekommenhed og tildelt ham bedækningstilladelse i 2021 og i 2022 på baggrund af hans fremragende følårgange og høje kvalitet. 

 

Han repræsenterer fornemt dressurblod med sin afstamning Vivaldi x Diamond Hit x Argentinus. Hans mor er helsøster til den internationale Grand Prix hest Blue Hors Loxana. 

 

Her 6 år gammel har Isabel Freese overtaget tøjlerne og vi har enorme forventninger til hans sportslige karriere. 

 

Han er kåret med følgende karakterer: 

 

Krop:
Lemmer:
Bevægelse:
Helhed:

8,5-8,5-8-8
7-7
8-8,5-8
8

 

 

 

Se Vivaldon på fast bund HER: 

 

Se Vivaldon redet HER: 

 

 

 

< Tilbage