< Tilbage

MSJ Q klar til hopperne.04-04-2021 - 08:11

Så afsluttede 14 dages testen og med et fornemt resultat. Den smukke hingst med det spændende blod trukket på velnok Tysklands bedste hoppestamme har klaret kåringsforløbet og 14 dages testen med bravour. Med et resultat på 8.5 i dressur så rejser han flotte forventninger for fremtiden. 

 

Hans mor er søster til bl.a. For Romance I og II, Fasine, Feinrich, Fürstin Gesine, Don Romance m.fl. Så det er fornemme gener, den unge hingst bærer på. Hans Søster Best of Mount st. John OLD står i vores stald og har allerede skabt fornemme resultater. 

Han vil tage turen til EU hingstestationen Paul Schockemöhle i den kommende uge. Han er naturligvis selv basisvaccineret imod EHV og vil gå i karantæne for at opfylde kravene på en EU station.  

 

Han vil blive kåret i det tyske Oldenburg Verband og være til rådighed for avlerne i både Danamrk og Tyskland.

 

Her bliver tøjlerne givet til vores faste rytter Isabel Freese, hvor hun og hendes team vil stå for manegeringen af den super gående og ridelige hingst. 

 

Et kæmpestort varmt tillykke til opdrætteren Emma Jane Blundell på engelske Mount St. John for opdræt af denne klasse hingst. 

 

Se MSJ Q til 14 dages testen HER:

< Tilbage