< Tilbage

En verdensstjerne i svøb - Total Hope. 16-05-2021 - 13:02

Midt i den travleste bedækningssæson vovede vores dygtige rytter Isabel Freese, at tage turen til München for at ride kvalifikation til Louisdor Preis. 

 

Total Hope har ikke været startet siden november og det er derfor en vigtig del af hingstens uddannelsesrejse, at komme ud og prøve kræfter på stævnebanerne. 

I kvalifikationen til finalekvalifikationen havde ekvipagen en flot tur med mange højdepunkter. De vandt klassen med 75,361% Med til historien hører, at flere af Tysklands absolutte topryttere konkurrerede om pladserne. 

 

Så forventningerne var højde til dagens deltagelse i finalen. Desværre blev den talentfulde hingst forstyrret af sine hormoner på opvarmningen og det betød desværre, at flere af øvelserne i dagens ridt ikke lykkedes. 

 

Vi har stadigt en hingst i verdensklasse og flere muligheder for at kvalificere ham til finalestævnet i Frankfurt til december.

 

Vi er så helt utroligt stolte af ham og ikke mindst af team Isabel Freese/Christin Geeske som yder en daglig indsats på allerhøjeste niveau. Deres manegement er i absolut topklasse og med talent, flid og hjerte er vi helt sikre på, at vejen fører helt til Frankfurt. 

 

Se fredagens vinderridt HER:

 

 

 

< Tilbage