< Tilbage

2 nye elitehopper hos HPhorses. 30-07-2021 - 08:44

Vi har igennem en årrække arbejdet målrettet på at skabe en kollektion af absolutte tophopper og vi er nu tættere på målet end nogensinde. 

Samtidigt med at vores hopper er højt præmierede, afprøves de fleste i sporten, ligesom at deres afkom præmieres og afprøves. 

I forlængelse af det tyske Oldenburg Verbands seneste besøg opfyldte endnu 2 af vores højtskattede hopper kravene for elitestatus. .

 

HP DAMIANA 

Hoppen Damiana er det første afkom efter vores højtdekorede brilliantringshoppe Fürstin Weihe. Hun blev oprangeret som årgangens 4. bedste hoppe til eliteskuet i Rastede - Tyskland. Hun har fået to helsøskende efter Damon Hill og er efter sin sportskarriere også indsat i avlen.

Damiana har fået det bedste fra sin far Damon Hill - sølvvinder til OL, VM og World Cup.

Hendes mormor er ingen ringere end verdensranglistens nr. 1 Weihegold OLD. Hun har fornemme meritter som bl.a. årets hoppe i Oldenburg Verband, bronzevinder til Bundeschampionatet, UVM finalist, vinder af Nurnberger Burgpokal, vinder af Lousidor Preis, samt Grand Prix og Grand Prix Special på internationalt niveau. Hun er vinder af VM, Europamesterskabet, flere world cup finaler, samt guld for hold til OL i Rio.

Damiana selv blev som føl præmieret og udtaget til eliteauktionen, hvilket vi naturligvis glædede os over og undslog.

Damiana blev i 2016 mor til et bedårende hoppeføl HP Grace via embryo transfer efter Gray Flannel. HP Grace har aflagt en en af årgangens bedste rideprøver og blev oprangeret som årgangens 3. bedste hoppe i den prestigefyldte brilliantring. Hun er solgt til stutteri Erica i Billund.

I 2017 fik hun et prægtigt hingsteføl HP Viva Gold efter Vitalis via embryo transfer.

I 2018 har hun fået et embryo hoppeføl efter Vitalis. HP Vanilla Gold. Denne hoppe er tildelt Oldenburger Mainpremium.

Selv har hun i 2018 fået yderligere et Vitalis hingsteføl HP Vegas Gold.

I 2019 har hun fået et hoppeføl efter Escolar HP Era Ora og et hingsteføl efter Totilas HP Turmalin.

I 2021 har hun fået hingsteføllet HP Glorious Gold (Glamourdale)

I 2022 venter hun føl efter Glamourdale.


Se HP Damiana HER:


MAGIC MOON S

Magic Moon S aflagde i 2016 en fremragende rideprøve med bl.a. 9 i trav og galop. Hun blev tildelt mainpremium og udtaget til eliteskuet i Rastede.
Her blev hun oprangeret i brilliantringen som årgangens 2. bedste hoppe.

Hun er B-hest i dressur og uddannet til Prix st. George niveau.

Hun har en guldrandet afstamning idet hendes mor er helsøster til 2 S heste i dressur. Nemlig fløjhingsten Sieger Hit samt Silver Black.

Hendes mormor er helsøster til elitehoppen Maradonna, der bla. er mor til et af dette århundredes mest betydningsfulde hingste Fürstenball. Derudover er Maradonna mor til 2 kårede hingste, samt flere brilliantringshopper.

Desperado konkurrerer internationalt på Grand Prix niveau under Emmelie Scholtens. Han er vinder af sin materialprøve. Vinder af PAVO CUP for 4 års. Han var finalist ved UVM i 2013 og 2014. I 2018 var han vinder af VHO Trofee med 88,25%.
I 2019 er han World Cup placeret og på det hollandske dressurlandshold.

Magic Moon S har selv leveret 2 føl, hvoraf det første Monasteria (Sir Donnerhall) blev solgt på eliteauktionen i Vectha for euro 60.000.

Hun har i 2020 fået hingsteføllet HP Vanderbilt efter Vitalis via embryo transfer. Dette føl er tildelt Oldenburger premium award.

I 2021 har hun fået hingsteføllet HP For Magic efter For Romance vi a embryo transfer. Dette føl er tildelt Oldenburger Elite Premium Award.

I 2022 venter vi ET føl efter Foundation.


Se Magic Moon S HER:


< Tilbage