< Tilbage

Turen gik til Mårum Rideklub. 07-08-2021 - 18:02

Vores unge heste, som er meget urutinerede og for nogens vedkommende helt "grønne" udi at være væk hjemmefra, så er det en enestående mulighed, at kunne bruge de lokale rideklubber til denne uvurderlige træning. 

 

Hopperne har brugt det meste af sommeren med inseminering og kørsel til og fra Højelse Hesteklinik, så den kontinuerlige træning har ikke været prioriteret. 

 

Det bliver den nu, hvor reproduktionssæsonen lakker imod enden. 

I dag var det de 4 årige heste Be My Beauty Queen (Bonds x San Amour x Sunny Boy) og HP Viva Gold (Vitalis x Damon Hill x Fürst Romancier) som skulle prøve kræfter med en LC2. 

 

Be My Beauty Queen og Stephanie Adstofte havde en super start indtil den unge hoppe fik trådt på hegnet og langsiden væltede. Hun bakkede ud af banen og så var den tur forbi. Sådan kan det gå og hun fik lov til at gå et par minutter på banen bagefter og slutte dagen af med en god oplevelse. 

 

Den hjemmeavlede HP Viva Gold har aldrig været væk hjemmefra, så han syntes at det var noget af en prøvelse med alle de nye indtryk. Maria fik heldigvis vist hans gode gangarter og hans kvalitet fornægter sig ikke. Det blev til et ridt til 73.333% og en fin 1. plads. Til gengæld brugte vi så flere timer på at overbevise ham om, at han skulle læsses og med hjem igen. Det kom han heldigvis, og det viser med al tydelighed hvor mange timers arbejde, der skal ligges i en hest, førend man har en færdig konkurrencehest. En stor varm tak til Tony Nielsen for kompetent hjælp til læsning.

 

Se Viva Gold HER:

 

Vores yndige Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) startede MB0. Hun har været lidt træt efter reproduktionssæsonen og er så småt ved at komme tilbage i form igen. Begge changementerne til venstre var ikke prangende, ligesom at hun skridtede lidt på tæerne i dag. Så vi var godt tilfredse med det samlede ridt til 70.769% og en 2. plads. 

 

Se Dollar Girl HER:

 

Det er altid hyggeligt, at være til stævne og i dag havde vi følgeskab af Susanne Baarup. Vi syntes som oftest noget om mange ting og en sød dame spurgte, om det var deres pony vi talte om. Det var det heldigvis ikke, og så kunne vi benytte lejligheden til at rose hendes dygtige datter på sin fine pony. Damen sagde efterfølgende, at vi jo havde sådan et gammel dame look og derfor kunne slippe afsted med at sige lidt af hvert. Ha ha siger jeg bare..........

 

 

 

 

< Tilbage