< Tilbage

HP Vinho Verde skinner som det pureste guld!04-09-2021 - 10:14

Vores følkollektion 2021 har en fuldstændigt enestående kvalitet og vi ville ønske, at kunne beholde dem allesammen. Men det tillader hverken pladsen eller økonomien. 

Et af årets absolutte topføl er det helt særlige og iøjnefaldende hingsteføl HP Vinho Verde (Vitalis x Fürst Romancier x Bordeaux), som er solgt via den internationale onlineauktion Helgstrand-Schockemohle for euro 52.000. 

Hans afstamning er helt i særklasse og han forener storproducenten af top dressurheste Viktalis med Gesine linjen. 

 

Hans mor Best of Mount st. John OLD er oprangeret i den prestigefyldte brilliantring i Rastede i 2018. Hun blev vicechampionesse til Oldenburger Landeschampionatet og placeret som nr. 5 i Bundeschampionatet. 

 

Hendes mor Best of All er succesfuld på Prix st. George/Intermedierre I niveau i England under Emma Jane Blundell. Hendes søn MSJ Q er kåret hingst i Dansk Varmblod. 

Hendes mor el.st. Gesina er mor til 6 kårede hingste: For Romance I og II, Feinrich, Desino, Don Romance, Fürst Donnerhall.

Derudover er hun mor til Fasine, som var året hoppe i OLD, vinder af Bundeschampionatet og solgt på PSI auktionen for euro 1.300 mill. Hendes datter  A la Fasine, som er mor til den kårede hingst HP Valentino. Mor til årets hoppe Fürstin Gesine. Gesinas døtre er mødre til de kårede hingste: Montrachet PS, Vitasprint, Go for Romance og Sebastino PS. 

 

Hans mor Best of Mount st. John OLD er derudover mor til en helbror HP Valeo og venter 2 ET føl i 2022 af samme kombination. Hun er meget succesfuld i sport under Maria Falkner Hansen. 

 

Se HP Vinho Verde HER:

< Tilbage