< Tilbage

Damon Gold OLD og Ferretti dansede sig til 2 røde sløjfer. 10-02-2020 - 06:31

På trods af det stormende vejr havde vi en fest til C-stævnet i Karlslunde Rideklub.

Maria er ved at forberede sig til bl.a. forårets championater og her er stævnetræningen en vigtig del. Det er en fornøjelse at starte i Karlslunde Rideklub hvor det flotte anlæg, de venlige mennesker og den gode organisering skaber et fantastisk udgangspunkt for heste og ryttere. 

Ferretti er en sensitiv hest og for ham handler det om, at se og opleve forskellige ting, så han bliver fuldstændigt tryg og kan bruge sit potentiale og super gangarter på bedste vis. 

 

I søndagens LA2 havde Maria og Ferretti et ridt, der blev honoreret med 73,966% og en fornem 1. plads. Der falder mere og mere ro på den smukke hest og vi har meget store forventninger til hans sportslige fremtid. 

 

Se Fetteti HER:

 

Vores dejlige kårede hingst Damon Gold OLD havde sin debut i MB0. Her er der 4 changementer og i træningen har dette været en smal sag for Maria. Om det var de nye omgivelser og blæsevejret må stå hen i det uvisse, men der var plads til forbedringer:-)

 

Damon Gold OLD gik en dejlig afspændt tur og indkasserede bl.a. 3 nitaller. Det samlede ridt blev bedømt til 76,026% og endnu en fornem rød sløjfe. 

 

Se Damon Gold OLD HER:

 

Det lover godt for hans kommende deltagelse i Herning, hvor vi glæder os til at vise ham frem. 

 

Vi er meget taknemmelige over den enorme arbejdsindsats Maria Falkner Hansen altid præsterer og uden hårdt arbejde skabes der ingen topresultater. 

 

Tak Maria for endnu en toppræstation og indsats. 

 

< Tilbage