< Tilbage

Total Hope, Damon Gold og Monterey havde strålende dage i Herning. 09-03-2020 - 14:27

Fra hingstestationen i tyske Mühlen kom vi med den 8 årige Total Hope OLD, samt den 4 årige Monterey, der begge stillede til færdigkåring. 

Fra vores egen stald i Hillerød kom vi med den 6 årige Damon Gold OLD, der skulle vises i de 2 præsentationsklasser. 

Hingstekåringen i Herning er altid en dejlig mulighed for at møde gamle og nye venner og i det hele taget dele de mange flotte indtryk med andre passionerede hestemennesker. 

 

Total Hope OLD blev lidt af et tilløbsstykke med hans topgangarter og enorme talent for dressur på højeste niveau. Han er her 8 år gammel uddannet på Grand Prix niveau og det bliver spændende, at følge ham henover sommerens kvalifikationer til bl.a. Lousidor turneringen. Han bliver forbilledligt smukt fremvist af norske Isabel Freese. 

Se kåringen HER:

Se fremvisningen fredag HER: 

Se fremvisningen lørdag HER:

 

Maria Falkner Hansen havde glædet sig så utroligt meget til at fremvise vores hjemmeavlede hingst Damon Gold OLD, der nu er blevet 6 år. Han er allerede godt i gang med alle øvelser på M niveau og vi er meget stolte af ham. Vi har prioriteret hans uddannelse højt og glæder os nu også til at betjene nogle hopper og der er glædeligvis god interesse for ham. 

Se fremvisningen fredag HER:

Se fremvisningen lørdag HER:

 

Vores 4 årige Monterey blev flot fremvist under Heiko Klausing og opnåede endelig kåring. 

Se præsentationen HER:

 

Vi ser meget frem til vores åbne hus påskelørdag kl. 14.00, hvor hingstene fremvises sammen med vores højt kårede hopper, sportsheste samt 5 af årets første føl. 

< Tilbage