< Tilbage

Forår er føltid.11-04-2020 - 08:14

Med foråret er det også tid til at byde velkommen til årets føl. Det er en frydefuld tid, med store forventninger og søvnløse nætter. For godt nok er de højdrægtige hopper forsynet med alarmer og kameraovervågning, men de har en helt forunderlig evne til at snyde os. 

 

Her på stutteriet skal vi tage imod ialt 14 føl og de 4 første er leveret i god behold. 

 

Det første er et yndigt brunt hoppeføl efter Vitalis på verbandspr. hoppen HP EVita (Fürsten-Look x Sir Donnerhall x Feiner Stern). Et meget smukt ædel og langbenet føl med et helt ekstraordinært bevægelsesmønster. Som alle Vitalis afkom er hun helt utroligt sød og kontaktsøgende. Hun hedder HP Elvira. 

 

Det næste føl, der blev født et et helt utroligt charmerende hoppeføl klædt i rødt, med stjerne og 2 bagsokker efter Vitalis. Vi mistede hendes mor HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant) pga tarmslyng i efteråret og glæden er derfor særligt stor over, at det er et prægtigt hoppeføl vi tog imod. Hendes mor er kåret med Oldenburger Mainpremium og oprangeret i brilliantringen til eliteskuet. Hun aflagde en af årgangens bedste rideprøver og vi havde store sportslige forventninger til hende. 

 

Det tredie føl var ventet med stor spænding, idet vores unge Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) havde snydt os alle ved at blive drægtig på en 13 dage gammel inseminering. Vores dyrlæger troede ikke deres øjne og havde tanken om, at det måske var en undhingst, der havde været på spil. Dollar Girl er insemineret med Fürstenball og der er ingen tvivl i vores sind om at han er en smuk repræsentant for sin far. Det sorte hingsteføl med stjerne og 2 bagsokker hedder HP Fürstenfreund. Dollar Girl har aflagt en fornem rideprøve og er klassevinder samt oprangeret iblandt sin årgangs 7 bedste hopper i hannoveraner forbundet.

 

Det fjerde føl er efter vores elite- og statspræmierede hoppe A La Fasine (Apache x Fürst Romancier x Sir Donnerhall). Hendes første føl HP Valentino er netop kåret i både Oldenburg Verband og i Dansk Varmblod. Det blev en stor flot mørkebrun helbror, som er kaldt HP Vancouver (Vitalis). A La Fasine bærer fornemme gener, idet hendes mor Fasine er vinder af Bundeschampionatet og nu konkurrerer på Intermedierre II niveau. Derudover blev hun udnævnt til årets hoppe i Oldenburg Verband. Hun er søster til bl.a. For Romance I og II, Feinrich, Don Romance og Fürstin Gesine. 

 

Vi venter i spænding på de resterende melder deres ankomst:

 

HP Elfenliebe x Fürstenball.

HP Tiramisu x Vitalis

Magic Moon S x Fürsten-Look

Tiara x Vitalis

Magic Moon S x Vitalis

Magic Moon S x Vitalis

Magnolia x Totilas

Emperadora x Fürstenball

HP Marguritte x Total Hope

HP Mimosa x Total Hope

 

< Tilbage