< Tilbage

Be my Love - ny stjerne i stalden hos HPhorses.24-05-2020 - 08:20

Lørdagens elite føl auktion i Oldenburg Verband var for os muligheden for at erhverve et pragtfuldt hingsteføl efter en af vores absolutte favorit hingste Bonds (Callahos Benicio x Sir Donnerhall). Hingsten er ganske særlig og det er føllet mor helt bestemt også. 

Escada var selv oprangeret som årgangens 3. bedste hoppe og har nu elitestatus. Vi har oplevet flere af hendes afkom, som har toppet på eliteauktioner. For 2 år siden var vi selv i Rastede med vores skønne Best of Mount st. John OLD, der blev oprangeret i brilliantrimngen. Her så vi også en helt vidunderlig For Romance datter efter Escada, der blev oprangeret som 1C. Med en fantastisk mor og topafkom var beslutningen ikke svær og føllet Be my Love skal fremover stå hos HPhorses. 

 

Hoppestammen består af en perlerække af højt kårede elitehopper og særligt for os er, at den 4. hoppe Elektia også har avlet de 2 Grand Prix stempelhingste Rohdiamant og Royal Diamond. Begge hingste har vi brugt med succes i vores tidlige avlskarriere. 

 

I vores stald har vi også den nu 3 årige Be my Beauty Queen (Bonds x San Amour) og vi ved allerede, at den kombination fungerer ualmindeligt godt.

 

Se Be my Love HER:

< Tilbage