< Tilbage

Et fornemt flot salg af vores føl. 21-07-2020 - 11:12

Vores vidunderlige hoppeføl HP Topas (Vitalis x Florencio x Rubinstein) var udtaget til elite online auktionen Helgstrand/Schockemöhle og vi har været så utroligt spændte på hvordan auktionen ville forløbe. 

Vi blev meget tidligt kontaktet af en utroligt tiltalende ung tysk kvinde, der var meget interesseret i føllet. Vi kunne supplere med mange nyttige oplysninger om hoppestammen og dennes præstationer. 

 

Auktionen forløb med flere tyske og svenske bydere og sluttede med et salg til den tiltalende tyske kunde, vi havde været i kontakt med. 

 

Føllet skal opstaldes hos en meget dygtig tysk avler, som vi tidligere har været i kontakt med. 

 

Se HP Topas HER:

 

Der har netop været udtagelse til den 3. online auktion og ved denne lejlighed solgte vi hingsteføllet HP Tarantino (Totilas x Sir Donnerhall x Donnerhall) til Helgstrand Dressage. Føllet er helt vidunderligt og er efter vores opfattelse et hingsteemne. Heldigvis var Esben Møller af samme opfattelse og vi glæder os til at følge hans udvikling i de meget professionelle omgivelser hos Helgstrand Dressage. 

 

Vores unge hingsteføl HP Vanderbilt (Vitalis x Desperado x Sandro Hit) blev udtaget til at deltage i NIS (Nordic International Sales) senere på sommeren hos Helgstrand Dressage. 

 

Vi har føl til salg i top kvalitet og trukket på de bedste internationale præstations hoppestammer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i markedet for et top føl. 

 

 

 

 

 

< Tilbage