< Tilbage

Himlen har fået en ny strålende stjerne Sansibar AK. 22-07-2020 - 15:54

Sansibar AK (Sandro Hit x Fürst Heinrich x De Niro) har været en stjerne fra han blev født. Smuk som et stjerneskud og med 3 topgangarter. Han er født hos den tyske avler Andreas Klinker i Molbergen. 

Til følskuet i Lodbergen var han en suveræn vinder med en samlet score på 9.8. Til det tyske følchampionat i Lienen endte han som årgangens 6. bedste hingsteføl. 

 

Han blev senere udtaget til hingstekåringen i det tyske Oldenburg Verband, hvor han blev udnævnt til præmiehingst og oprangeret som årgangens 3. bedste hingst - 2. reservesieger. 

 

Sidste sommer rykkede han til Willum/Thomsen`s stald, hvor Joachim Thomsen skulle stå for hans dressurmæssige uddannelse. Desværre fik Joachim henover vinteren nogle ridemæssige udfordringer med ham og vi flyttede ham til tyske Heiko Klausings stald. Heiko har tidligere redet ham med stor succes og var meget begejstret for den unge hingst. Desværre blev udfordringerne mere udtalte og vi fik dem lokaliseret til, at han havde et traume i halsen, der påvirkede ham på den ene volte. Prognosen var desværre dårlig og vi har på trods af behandlinger ikke kunne hjælpe ham. 

 

Så med stor sorg i sindet har vi givet ham fred i dag. 

 

Sådanne beslutninger er smertefulde og vanskelige, men vi skylder vores vidunderlige heste at påtage os og bære dette ansvar.

 

Sov sødt vidunderlige Sansibar AK <3

 

Se Sansibar AK som føl HER:

 

Se Sansibar 2 år gammel HER:

 

 

 

 

 

< Tilbage