< Tilbage

Vi tager hatten af og bøjer os i støvet24-07-2020 - 07:30

for vores højtskattede rytter Maria Falkner Hansen. I en uge, hvor vi har haft hænderne mere end fulde og på 2 hopper, der begge indgår i vores avlsprogram, laver hun en pragtpræstation og vinder begge sine starter.

 

Tak for dig Maria <3

 

Turen var gået til Karlslunde Rideklub, hvor den 5 årige hoppe Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) havde sin 3. start i LA1. Ridtet udløste en score på 77.407% og sæsonens 3. røde sløjle. Den første uge i august går turen til Tyskland, hvor Maria vil forsøge at kvalificere hoppen til deltagelse i Bundeschampionatet. Vi venter 2 embryo føl i 2021 efter den dejlige hoppe og Vitaliis. 

 

Se ridtet HER:

 

Hoppen Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) er ikke særligt rutineret, idet hun har fået et par føl, inden vi har sat hende i arbejde. Hun er utroligt talentfuld, men mangler naturligvis noget styrke og rutine. 

I går debuterede hun i MB0. Hun gik klassen på det smukke kandar, som vi i sin tid fik lavet til Fürstenball. Hun er trukket på hans hoppestamme, idet hendes mormor er helsøster til Fürstenballs mor. Det blev til en debut, som vi er stolte af. Hun gik et smukt program, hvor det naturligvis prægede pointgivningen, at hun stadigt mangler noget styrke. Ridtet blev belønnet med 68.718% og en flot rød sløjfe. 

 

Vi venter embryoføl efter Magic Moon S og For Romance og Vitalis.

 

Se ridtet HER:

< Tilbage