< Tilbage

Turen gik til Karlslunde efter erfaring og gode oplevelser. 01-08-2020 - 16:22

Det er ved at blive til en god tradition, at vi tager turen til Karslunde Rideklub og træner vores unge heste på deres gode baner. Der er en ualmindeligt dejlig og imødekommende stemning og alt klapper til perfektion på det nyistandsatte ridecenter. 

Denne gang var det den 6 årige Ferretti (Funtime x Londonderry x Weltmeyer), der vandt LA2 med 74,138% Han har holdt stævnepause siden efteråret og det blæsende vejr er rigtig god miljøtræning. Vi tænker, at Maria debuterer ham i MB0 næste gang. 

 

Se ridtet HER:

 

I MB0 klassen havde Rose taget sin yndige 6 årige hoppe HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) med. Hoppen har Rose selv uddannet og hun er nu B-hest i dressur. Det blæsende vejr var en stor mundfuld og der indløb en del fejl, men også smukke øvelser undervejs. Ridtet blev bedømt til 65,641%

 

Se ridtet HER:

 

Maria havde ligeledes taget Magic Moon S (Desperado x Sandro Hit x Donnerhall) med. Hun gik en flot tur og endte med 70%. Dette rakte til en 3. plads. Hoppen er endnu lidt urutineret, men viser stort talent for fremtiden. 

 

Se ridtet HER:

< Tilbage