< Tilbage

2020 har leveret hele 12 guldklumper. 01-08-2020 - 17:03

Det er en hjertesag for os, at avle topheste og vejen er lang fra den allerførste planlægning til, at der året efter succesfuldt kommer et føl ud af alle anstregelserne. 

2 føl har vi mistet og 12 nye liv løber rundt på foldene og nyder livet. 

De fleste føl er født via embryo transfer og alene at få de mange rugehopper til at falde til og danne en ny flok med ro og harmoni er i sig selv en opgave. 

 

Vores hopper insemineres på Højelse Hesteklinik, hvor sportshestene efterfølgende skylles og drægtighederne ligges i en rugehoppe. Det er en vanskelig proces at holde hopperne i ridning og samtidigt tage dage ud til inseminering og skylning. Nogle af hopperne klarer dette rigtigt godt og andre fungerer knapt så godt. Vi tager størst muligt hensyn til den enkelte hoppe, således at deres trivsel altid har 1. prioritet. 

 

Her i 2020 er der født følgende føl:

 

HP Fürstenfreund (Fürstenball x De Niro x San Amour). Føllet er tildelt guldmedalje i Hannoveraner Verband og har fået prædikatet "hingsteemne".  Han var udtaget til Helgstrand/Schockemohles 1. onlineauktion, men blev hjemkøbt for euro 20.000

 

Se HP Fürstenfreund HER:

 

HP Elvira (Vitalis x Fürsten-Look x Sir Donnerhall). Føllet er tildelt Oldenburger Premium Award. Hun er trukket på Egalestammen og har højt præmierede hopper og sportsheste i stammen. Hun er til salg. 

 

Se HP Elvira HER:

 

HP Elfenvita (Vitalis x Diamond Hit x De Niro). Føllet er tildelt Oldenburger Premium Award. Hun er trukket på hoppestammen Elfenblume fra Ewald Grotelushen. 

 

Se HP Elfenvita HER:

 

HP Elfentraum (Fürstenball x Diamond Hit x De Niro). Føllet er tildelt Oldenburger Elite Premium Award. Hun er trukket på hoppestammen Elfenblume fra Ewald Grotelushen. 

 

Se HP Elfentraum HER:

 

HP Vancouver (Vitalis x Apache x Fürst Romancier) Føllet er tildelt Oldenburger Premium Award. Hans helbror HP Valentiono er kåret i Oldenburg Verband og i Dansk Varmblod. Han er trukket på Gesine stammen, og hans mormor er Bundeschampionesse og årets hoppe i Oldenburg. Hun er ydermere søster til hingstene For Romance I og II, Feinrich, Don Romance m.m. Føllet er udtaget til Helgstrand/Schockemuhle`s 3. online auktion. 

 

Se HP Vancouver HER:

 

HP Topas (Vitalis x Florencio x Rubinstein). Føllet er tildelt Oldenburger Premium Award, Hun er solgt på Helgstrand/Schockemohle`s 2. onlineauktion til Tyskland. 

 

Se HP Topas HER:

 

HP Van Chaud (Vitalis x Fürstenball x Florencio). Føllet er tildelt Oldenburger Elite Premium Award. Hans mor HP Tiramisu er B-hest i dressur og hans mormor elite, statspræmiehoppe, med B-heste status og oprangeret som årgangens 4. bedste  hoppe i brilliantringen. Han er til salg. 

 

Se HP Vin Chaud HER:

 

HP Vanderbilt (Vitalis x Desperado x Sandro Hit). Føllet er tildelt Oldenburger Premium Award. Hans mor Magic Moon S var reservesieger i Oldenburg Verband og trukket på Fürstenballs hoppestamme. Vanderbilts mormor er helsøster til 2 kårede hingste, der begge konkurrerer på Grand Prix niveau. Han er udtaget til Nordic International Sales på Helgstrand Dressage. 

 

Se HP Vanderbilt HER:

 

HP Tarantino (Totilas x Sir Donnerhall x Donnerhall) er tildelt Oldenburger Elite Premium Award. Hans mor er søster til Fürstenball. Han er solgt til Helgstrand Dressage. 

 

Se HP Tarantino HER:

 

HP Eveline (Fürstenball x Sir Donnerhall x Feiner Stern) er tildelt Oldenburger Premium Award. Hun er trukket på Egalestammen og hendes mor Emperadora A-hest i dressur, elitehoppe samt årgangens 3. bedste hoppe. 

 

Se HP Eveline HER:

 

HP Tivoli (Total Hope x Fürst Romancier x Sir Donnerhall) trukket på Fürstenballs hoppestamme. Hans mor er elite, statspræmiehoppe og oprangeret i brilliantringen. Han kunne ikke bedømmes, da han har sko på bagbenene lige nu. Han er et umådeligt smukt føl med masser af bevægelse. En rigtig hjerteknuser.  Han er til salg. 

 

Se HP Tivoli HER:

 

HP Titanium (Total Hope x Dragon Hill x Fürst Romancier) trukket på Fürstenballs hoppestamme. Hans mor er statspræmieret og samtlige hopper bagud i stammen er elite og statspræmiehopper. En meget smuk model med tonsvis af bevægelse. 

 

 

< Tilbage