< Tilbage

HP Summer Breeze aflagde en fornem flot rideprøve i Oldenburg Verband.06-08-2020 - 09:22

Året 2020 går over i historien som et år fyldt med bekymringer og uvished pga Corona. Men også som et år, hvor vi bliver mindet om hvor priviligerede vi også er. Ting, som vi før har taget for givet er ikke længere muligt og glæden ved at kunne lykkedes omend omstændighederne er helt anderledes bliver så meget desto større. 

 

Vi har tidligere været begunstiget af, at det tyske Oldenburg Verband kom til os og afholdt rideprøver for vores og andre hopper. Dette har ikke været en mulighed i år og vi har derfor valgt at tage afsted med en enkelt hoppe til Tyskland. Det er en lang tur og for at skåne hende bedst muligt kørte Maria og Julie afsted tidligt lørdag morgen.

Vi har fået lov til at have hopperne stående på hingstestation Schockermohle og det ligger dejligt tæt på både Vectha, hvor HP Summer Breeze skulle gå og på Verden, hvor Be My Beauty Queen (Bonds x San Amour x Sunny Boy) skal deltage i Herwardt von der Decken show i dag. 

 

HP Summer Breeze har en helt særlig plads i vores hjerter, idet hun stammer fra vores allerførste hoppestamme og hopperne er avlet hos os i 3 generationer. 

 

Hendes oldemor Sachalin købte vi som 4 år gammel. Hun opnåede efterfølgende sølvmedalje, samt guldmedalje for afkom, Hun fik elitestatus og er mor til en lang række succesfulde sportsheste. Bl.a. Sancerre (Supermax Macho), som konkurrede på PSG niveau under Betina Sørensen. Salsa (Ramiros Bube) var på det danske junior hold under Amanda Overgård. Satchmo (Ramiros Bube) konkurrede på PSG niveau under Mai Tofte Olesen. 

Hendes datter Sauterne efter Friedensfurst fik ligeledes eltestatus og har bl.a. avlet 3 hingste udtaget til Herning. Feel Good (Fürstenball) blev kåret og er efterfølgende solgt til Hannel Dressage i Sverige, hvor han går på PGS niveau.

Hendes datter HP Summertime havde 3 starter på L niveau i Danmark, som hun alle vandt. Efterfølgende blev hun solgt til Sverige som sportshest. 

I stammen er Salsa mor til Horse Smarties, der konkurrede på GP niveau under Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. 

Samt Sky News Horse (Zairdin Firfod), der konkurrerer på Intermedierre niveau under Amanda Overgaard. 

 

HP Summer Breeze er efter For Romance II og er en utroligt flot, elegant og højmoderne sportsmodel. 

 

Hun aflagde sin rideprøve i mandags i Vechta. Hun har aldrig været væk fra gården i Hillerød og alt var helt nyt for hende. På trods af dette, var hun helt utroligt rolig og afbalanceret. 

 

Først blev hun målt, hvorefter hun blev mønstret på græs og fast bund, samt blev eksteriørkåret. Derefter gik turen til løsspringningen. Selv om hun er en dressurhest var det dejligt at se hendes ro og overblik under denne del af kåringen. 

 

Til sidst viste Maria Falkner Hansen hende frem under rytter, hvorefter der var fremmedryttertest. Hun blev smukt afprøvet af Manuel Springetti, der arbejder for det tyske Oldenburg Verband. 

 

Hun blev tildelt Oldenburger Hauptpræmie og er udtaget til eliteskuet. Vi er blevet spurgt om vi vil vise hende til Bundeschampionatet for Oldenburg Verband og Maria vil ride kvalifikationen til Oldenburger Landeschampionatet.  

 

Se HP Summer Breeze mønstret HER:

 

Se HP Summer Breeze til løsspringning HER:

 

Se HP Summer Breeze blive redet HER:

 

 

 

< Tilbage