< Tilbage

Be My Beauty Queen gjorde en flot figur til Herwardt von der Decken Show.09-08-2020 - 17:22

Det prestigefyldte Herwardt von der Decken show, der samler årgangens bedste 3 års hopper er netop afviklet i det tyske Hannoveraner Verband. 

 

Vi havde den store ære og glæde, at deltage med den 3 årige hoppe Be My Beauty Queen (Bonds x San Amour x Sonny Boy). Den ultra ædle og velgående hoppe er indkøbt som føl til stutteriet på elitefølauktionen i Verden.

Be My Beauty Queen har haft et travlt forår med tilridning og insemineringer. Der er skyllet hele 3 embryoer på hende og de 2 med Fürstenball og Vitalis har holdt. 

 

Samtidigt med dette er hun stille og roligt redet til og har fået noget let arbejde. For ikke at stresse hende for meget har arbejdet været tilpasset de mange dyrlægebesøg og ophold. Hun er lidt sent udviklet og dette sammenholdt med at hun ikke har fået så meget arbejde gør, at der er meget god udvikling i hende over det kommende år. 

 

De tyske dommere havde hende på en fornem 3. plads i den prestigefyldte endring. Dette er vi ovenud stolte over og meget tilfredse med. Hun er nu kørt til tyske Heiko Klausings stald for at blive  klargjort til at gå en rideprøve. 

 

Se Be My Beauty Queen HER:

 

Se hende fra hendes sejr i det tyske følchampionat i Lienen HER:

< Tilbage