< Tilbage

Rosentanz og hans finske young rider Olivia Vliek udtaget til nordisk mesterskab for Finland. 14-06-2018 - 14:41

Vores højtskattede Rosentanz (Rohdiamant x Sau Paulo) har siden vi købte ham tilbage i 2003, givet os mange og fantastiske oplevelser. I 2016 indgik vi samarbejde med den finske familie Vliek omkring en lejeaftale på Rosentanz.

Vi har lært den topengagerede familie at kende, da de i 2013 købte den smukke og særdeles talentfulde Hortensia (Hoftanz x Florencio) som ridehest for datteren Olivia, der netop havde afsluttet sine ponyår. Hortensia blev sidste år placeret i det finske mesterskab for juniorryttere.

 

Familien indgik for 2 år siden aftale om at lease Rosentanz og allerede i 2016 efter en måneds samarbejde, blev Olivia og Rosentanz placeret som nr. 2 i det finske juniormesterskab.

 

I år er Olivia young rider og er i disse måneder på træningsophold hos HPhorses, hvor hun får undervisning af Maria Falkner Hansen og  Rune Willum Hansen. Dette har nu resulteret i en udtagelse for Finland til Nordisk Mesterskab.

 

Vi ønsker dem alt muligt held og lykke i Drammen og glæder os så meget over, at tingene går op i en højere enhed.

 

Når Olivia ikke længere skal ride Rosentanz er planen, at han skal hjem og nyde sit otium på Tvedegård og vi glæder os til mange dejlige skovture sammen med den prægtige hest <3

< Tilbage