< Tilbage

Succesrig stævneweekend for HPhorses hestene.18-06-2018 - 08:12

Vores flittige team havde lørdag taget turen til Petersborg Sportsrideklub, samt søndag til Ringsted Sportsrideklub for at teste formen på 4 af vores unge sportsheste.

Lørdag havde vi den 5 årige Summertime (Fürstenball x Friedensfürst x Ibikus) til start i LA1. Det er hoppens 2. start  og den smukke velgående hoppe vandt klassen stort med et resultat på 75%. 

 

Se ridtet HER:

 

Søndag stod i 4 års kvalifikationsklassens tegn og vi startede 3 af vores unge heste i denne klasse. Det var en stor oplevelse og mundfuld og flere af dem var meget vågne, hvilket kostede dyrebare point. 

 

Det bedste ridt havde HP Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant). Hun sluttede som en samlet 2èr i klassen med en score på 8.48% og bl.a. 8.8 i trav, 8.9 i galop, 9 i kapasitet og 8.5 i ridelighed. 

 

Se ridtet HER: 

 

Vores hingst Damon Gold (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) havde også en fin tur, hvor han dog spillede lidt med musklerne og skulle vise, at her kom han. Det blev til et samlet ridt til 8,16 og et flot 9 tal i galop, 8,5 i trav og 8.5 i kapasitet. Vi har planlagt at tage ham med til landechampionatet i Rastede og ride den sidste kvalifikation i Frederiksværk, så håber vi at han er blevet mere vant til at komme i byen. 

 

Se ridtet HER: 

 

Rose havde sin unge hoppe HP Tiramisu (Fürstenball x Florencio x Rubinstein) med og de havde også et fint ridt, hvor Rose lærte at her handler det mere om at ride gangarter end program. 

 

 Se ridtet HER:

 

Som altid en fornøjelse at besøge Ringsted Sportsrideklub - alting spiller og her er en rigtig dejlig stemning.

< Tilbage