< Tilbage

En hoppe og hendes strålende føl - HP Tiramisu og HP Timian. 18-10-2019 - 09:03

Når avl og sport går op i en højere enhed og faderhingstene hedder Fürstenball og Vitalis, så er det svært ikke at blive meget bevæget. 

 

Det er sådan vi har det med Roses Fürstenball datter Tiramisu og årets føl efter Vitalis Timian. 

Rose har altid haft et ualmindeligt godt øje til Tiramisu og lige fra hun kom hjem som føl har Rose altid lige skullet i stalden og hygge med Tiramisu. 

 

Det endte med, at Rose fik den ultra ædle og meget smukke hoppe i fødselsdagsgave for 2 år siden. Der var stor lettelse over, at hun nu ikke skulle være bekymret for, at hoppen blev solgt, som de andre salgsheste hun har redet. 

 

Tiramisu har udviklet sig fantastisk og har haft 6 starter på LA1 og LA2 niveau i år. Alle er bedømt med +70% og de seneste 5 starter er vundet. 

 

Samtidigt med hoppens uddannelse har hun i år fået et føl via embryo transfer efter Vitalis. Rose har meget sjov med at sende billeder og videoer af det smukke hoppeføl HP Timian og som hun altid siger: Mor sådan ser en Grand Prix hest ud;-) 

 

Det er svært at spå om fremtiden, men der skal ikke herske tvivl om, at Timian er et ualmindeligt smukt og velgående føl. I 2020 venter vi endnu et Vitalis føl på Tiramisu. 

 

Nyd HP Timian (Vitalis x Fürstenball) HER:

 

Nyd HP Tiramisu (Fürstenball x Rubinstein) HER:

 

 

 

 

< Tilbage