< Tilbage

Himlen har fået en stor lysende stjerne idag, hvor vi har mistet HP Elfenliebe. 18-10-2019 - 15:41

Siden vi så hende allerførste gang, hvor vi blev blæst helt bagover har denne prægtige hoppe været helt i særklasse. Hun er avlet hos tyske Evald Grotelüschen og bærer 6 Grand Prixhingste i lige linie. 

Elfenliebe (Diamond Hit x De Niro x Rohdiamant) var et helt utroligt livsstykke. Hun havde en helt enorm livsstyrke og elskede at arbejde og gjorde det med et talent helt udover det sædvanlige. 

 

Som føl var hun det dyreste hoppeføl på elitefølauktionen i Vectha. 

 

Se Elfenliebe som føl HER: 

 

Som 3 års aflagde hun årgangens 3. bedste rideprøve og fik bl.a. 10 i ridelighed og 9 i galop. Hun blev tildelt Oldenburger Mainpremium og blev udtaget til eliteskuet i Rastede. 

 

Til eliteskuet blev hun oprangeret i den prestigefyldte brilliantring. 

 

Se Elfenliebe i Rastede HER: 

 

Som 4 års deltog hun i championatsfinalerne på Blue Hors. 

 

Som 5 års fik hun hingsteføllet HP Viard (Vitalis) og vi venter i 2020 2 embryoføl efter Vitalis og Fürstenball. 

 

Se Viard HER:

 

For 4 uger siden startede hun i Frederiksværk og vandt LA! - se ridtet HER: 

For 20 dage siden fik hun akut tarmslyng og blev opereret i 3,5 time på Universitetshospitalet KVL i Tåstrup. Hun var livskraftig og kom sig hurtigt efter den store operation og planen var, at vi skulle have haft hende hjem i mandags. Desværre begyndte hun at få kolikanfald og i dag blev det nødvendigt at åbne hende for at finde ud af årsagen. Desværre stod hun med et enormt hæmatom og stod ikke til at redde. 

 

I samarbejde med dyrlæge Rikke Munk blev hendes ovarier taget ud og er nu afleveret i Rødekro, hvor der lige nu arbejdes på at tage æg ud. Vi krydser fingre for, at det kan lykkedes at lave nogle drægtigheder med dette udgangspunkt. 

 

Vi har mistet en helt særlig hoppe med et enormt talent for dressur og med en helt enorm avlsværdi. Men den allerstørste sorg er at have mistet en hest med en helt særlig personlighed, som var højt elsket af alle hos HPhorses. 

 

Elfenliebe må du skinne til os som den lysende stjerne du var. 

 

 

 

< Tilbage