< Tilbage

Dejlige dage og flotte resultater til championatsfinalerne hos Blue Hors. 20-10-2019 - 10:09

Hele 3 af vores unge heste tog turen til Blue Hors for at deltage i championatsfinalerne. I 4 års klassen havde vi de 2 hopper Best of Mount st. John OLD (Fürst Romancier x Bordeaux x Sir Donnerhall) og Dollar Girl (De Niro x San Amour x Donnerhall) med. Disse 2 hopper er købt som henholdvis embryo og føl i Tyskland og stammer fra nogle af de mest betydende hoppefamilier.

I 5 års klassen havde vi hingsten Damon Gold OLD (Damon Hill x Fürst Romancier x Don Schufro) med.  Han er født hos os og er avlet i lige linie på Weihegold OLD.

 

Det var en fornøjelse at have hestene opstaldede på Blue Hors og vi nød at få lov til at benytte de fantastiske faciliteter. 

Alle vores heste trænes af berider Rune Willum Hansen og dette sker med et langsigtet perspektiv og ikke specifikt med henblik på championaterne. Det er en naturlig del af de unge hestes træning og uddannelse, at starte enkelte stævner, ligesom nogle af dem har været startet i championatsklasser, hvoraf 3 af dem var kvalificeret til finalerne. 

 

Den 4 årige Best of Mount st. John blev som 3 års kåret med Oldenburger Mainpremium og blev placeret som vicechampionesse i Oldenburger Landeschampionat. Hun deltog i det tyske Bundeschampionat, hvor hun blev finaleplaceret som nr. 5. Hun er ligeledes placeret i Oldenburger Landeschampionatet i år. På Blue Hors blev hun 1. uplacerede med en score på 8.2.  Hun er en fantastisk smuk og arbejdsvillig hoppe med 3 gode gangarter og vi har store forventninger til hendes sportslige fremtid. 

Se Best of Mount st. John OLD HER: 

 

Den 4 årige Dollar Girl er drægtig med Fürstenball og har ikke været redet så meget. Det var derfor dejligt, at kunne konstatere hendes gode kvalitet og hun endte på en 30. plads. Hun er nu gået på barsel og vi glæder os til at tage imod hendes føl til foråret. Hun er købt som føl på elitefølauktionen i Verden og er kåret i højeste klasse i Hannoveranerforbundet. Hun var som 3 års best in show til sin hoppekåring og deltog i Herwardt von der Decken Show i Verden, hvor hun blev klassevinder og endte iblandt de 7 bedste hannoveranerhopper. 

Vi ejer i partnerskab med Paul Schockemöhle hendes helbror De Bruyne, som p.t. går 50 dages prøve i Schlickau. 

 

Se Dollar Girl HER:

 

Vores 5 årige hingst Damon Gold OLD har haft en rigtig flot sæson her som 5 års. Han startede med at aflægge en rigtig flot sportstest og blev på denne baggrund kåret i Hannoveranerforbundet, samt i Dansk Varmblod. 

 

Han har haft en række flotte starter og opnåede at blive vicechampion i Oldenburger Landeschampionatet, kvalificere sig med 94,5 til championatsfinalen, samt at placere sig som nr. 7 i finalen i Bundeschampionatet. 

 

På Blue Hors var han ikke helt tilpas, men vi glæder os over at han endte som 1. uplacerede i 5 års klassen med en score på 8,46. 

 

Se Damon Gold OLD HER:

 

Vi arbejder videre med vores mange talentfulde ungheste og lover at skynde os langsomt. 

 

< Tilbage