< Tilbage

Total Hope og Isabel Freese i storform og klar til finalen i Nürnberger Burgpokal i Frankfurt Festhalle. 02-11-2019 - 08:46

Vores talentfulde Total Hope har sammen med sin rytter Isabel Freese haft en utroligt flot sæson med flotte højdepunkter. 

Han var indtil årsskiftet i uddannelse hos svenske Pernilla Andrè Hokfelt, som har gjort et fornemt stykke arbejde og passet godt på vores unge hingst. 

 

Ved årsskiftet returnerede han til hingstestationen i Mühlen, hvor norske Isabel Freese tog over. Hun rider i forvejen succesfuldt vores andre hingste og har med bl.a. Vitalis og Fürsten-Look skabt fremragende resultater. 

 

Isabel blev på samme tid mor til Noah, som hun har sammen med sin mand tyske Bastian Freese, der er en meget kompetent springrytter og træner. Så det er særligt imponerende, at hun med sin lille søn og det travle liv familien har, samtidigt har evnet at mangere Total Hope på absolut fornemmeste vis. 

 

Målet i 2019 var at deltage i UVM for unge dressurheste og at dette endda blev belønnet med en flot bronzemedalje var helt eventyrligt. 

 

Total Hope er kun 7 år, men Isabel har også haft en drøm om at kvalificere ham til finalen i Nürnberger Burgppokal. Dette lykkedes allerede til kvalifikationen i Redefin, hvor hun vandt med en score på 77,293%

 

For at give Total Hope mere stævneerfaring og teste formen af tog hun fredag turen til Nürnberg, hvor der var en sidste kvalifikation. Her vandt hun indledningen med en score på 77,17%. 

 

Tilbage er der bare at krydse fingre for finalen den 21. december i Frankfurt Festhalle.

 

Se ridtet fra Nurnberg HER:

< Tilbage